Spanien-Nytt del 2.

Okeeej. I promised you. Men jag vet inte vad ni vill veta om trippen egentligen. För ni kan aldrig förstå hur kul dä va ändå. Men vi har solat å badat i havet. Skitkallt. Vi har fått glass på stranden av nallebjörn.
Vi har varit på shoppingrunda. Dä ä jobbit mä alla slemmon som erbjuder special price for you my lady. Jag vill inte kööööpa.
Vi har insett att vi kanske håller på å bli vuxna. Trots allt. Fan oxå. Men sen kom vi på att vi nog inte kommer bli dä någonsin.Tuur.
Jag fick hela hotellet å tro att jag va gravid när jag mitt i maten la handen på magen "ohhh its kicking!" Ojdå. Va kom dä ifrån.  Då tänkte dom nog att jag va en oseriös blivande mamma som dricker öl.  Men så är ju inte fallet. Jag är bara en oseriös icke-blivande mamma.
Vi har levt på friterade potatis i alla dess former, sallad å baguett. Å aqua till dä. Två gånger om dan. Nej tack jag vill inte gå på Mc Donalds på ett tag.

image64image65image66
Jag har piercat naveln, Tanja har tatuerat sej. Å vi har fått gratisrosor.

image67
Vilken finfin utsikt från rum 411

Publiken säger
Postat av: Malin

Blir väl inte så svårt att strunta i MC Donalds ett tag med tanke på att det närmaste finns i Västervik *asg*

2007-06-12 @ 09:52:57
Postat av: T.P.

Verkar som ni haft en bra resa till dom soligare delarna av världen... Fast ni kunde lika gärna vatt hemma.. har ju vatt lika varmt här ju =) Ha dä gött!

2007-06-12 @ 18:09:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback