Tack Winnerbäck. Tack så jäkla mycke.

Snart bär dä som sagt iväg till dä som har gått å blivit min favoritsyssla såhär på helgerna. Jobbet.
Men innan dä tänkte jag bara berätta att Lasse Winnerbäck har skrivit en låt om mej å Tanja. Fast ja, ändrat lite kön å sådär bara. Solen i ögonen.  Bara för att ni ska förstå lite bättre ger jag er ett fåtal exempel:

Vi är lördagens änglar som virvlar i stan, vi är dom som du hatar en söndag på dan- Ja, på kvällen gillar folk oss, sen dagen efter så tänker dom att orka drygt mä dom där tvåååå.
Vi är dom som kan dansa när dä kränger för hårt, vi är ängsliga höns inför sånt som är svårt- Så litet som möjligt ska dä va. Å så ber vi mamma å pappa göra läskiga saker åt oss. Ringa läskiga samtal å sånt t.ex
Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart, vi är dom som har hjärtan av ädel titan- Skadeglädje you know. Skadeglädje.
Vi är gårdagens kärlek och stora i orden, som vaknar mä skräck å panik under borden- Mm,,alltid när vi vaknar vaknar ví mä ångest. Vafaaan skulle vi säga sådär för!
Vi är dom som kan gråta när ingen ser på-
Ja jävvlar va vi kan gråta.

Sådär. Nu vet ni. Å dä ser man ju klart å tydligt att den är tillägnad oss. Okej, hm "vi är dom som förlorar men jublar ändå"  Mä min erfarenhet av mej själv så jublar inte jag när jag förlorar. Men han kände väl att dä skulle va FÖR uppenbart om han inte la in dä lixom.

Å jag VET att jag inte har skrivit i rätt ordning. Men dä va heller inte syftet. Så no gnällling about that please!

Publiken säger

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback