2011. Något konstigt, något fantastiskt och något ledsamt.

En vinter och en vår.
I början av året påbörjade jag en bildbehandlings-utbildning. Hur det har gått? Sådär, men jag har fortfarande ett halvår på mig att slutföra den. Än finns det hopp alltså.
I mars åkte jag på skidresa till Sälen i tron om att bli Silverdalens egna Anja Pärsson. Det blev jag inte, men till slut lärde jag mig bromsa.. och i alla fall svänga bra åt höger.
Jag jobbade på ett dagis ett tag i våras också, bland helt okända kiddos blev jag inkastad och utnyttjad som vikarier brukar bli mest på sånna där ställen. Tur att jag bara gästspelar.
..och så kom den, dagen då jag var tvungen å fatta mitt livs svåraste beslut. Någonsin.
2011-05-09 dog min häst efter 16 år i min ägo. 10 dagar innan vår gemensamma födelsedag. We were so meant to be. ♥ Med henne gick en hel livsstil och fantastiska minnen i graven och hästhimlen berikades med den finaste stjärnan av dom alla.

En sommar.
- En konstig, galen och fantastisk sommar som började i Göteborg med Håkan Hellström på scenen och strålande     solsken.
- En midsommarhelg i Växjö med Jessica
- En spontanresa upp till Dalarna för å heja på Chrille när han simmade vansbroloppet. Idioti.
- Bröllopsservitris i Lönnebergaskogarn hann jag också gästspela som.
- En hel vecka bland folkracebilar, damm, lera, öl och alla galna upptåg som hör det där till.
- En snabbvisit på festivalen i Hultsfred. Så gick det med den bojkotten, men är det gratis så är det. 
- En tur till Båstad-Helsingborg-Halmstad med Malin. Håkan Hellström, Säkert! och The Ark på ett solklart och folkfyllt Sofiero.
- En partyhelg i Växjö med Jenny och Jejja, det bjöd på det mesta, kan man säga.
- Eksjö stadsfest där The Ark gjorde slut med sin publik.
- KarlOskar-dagarna i Växjö.
- Några traditionella besök på Chaplin Vimmerby
- Enda missen var att jag missade way out west!
- Men herregud hur hann jag med allt när jag bara hade två veckor semester uppdelade i två perioder?

En höst och en vinter.
Höst brukar betyda lågsäsong och lugn å ro för mig. Men inte i år. Jag har jobbat bort hela hösten i princip. Jag har knappt hunnit med å va nånstans. På sommarn far jag runt som en skållad duracellkanin, men nu, nu får jag hålla mig hemma för jag har ett jobb å sköta. Så jävla tråkigt jobblivet är. Inte just själva jobbet, men jobblivet.
Vinter har det ju just blivit och jag hoppas redan att det snart är över. Jag jobbar hela julen förutom på annandagen. Man kan tro att jag får ledigt på nyår då. Nej, det får jag inte.
Det kommer alltså inte hända så mycket mer det här året, inget extraordinärt i alla fall och framförallt inget jag behöver dela med mig av om jag inte vill.

Tack för mig. Hej!




Publiken säger

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback