Saker som stör!

Folk. Ibland stör jag mig på folk i allmänhet bara. Ungefär som att jag helst skulle vilja bo i ett torp nånstans mitt i skogen. Själv. Förmodligen skulle jag klara ett par timmar på sin höjd, sen bli för rastlös å börja älska folk igen. Lite schizo alltså.

Särskrivningar. Igen och igen och igen. En dag såg jag nån skriva "säger bara ett ord: bajs snö!" Hur i hela friden kan det ens ske? Ett ord blir plötsligt två, då borde man väl nånstans kunna förstå själv.

Hussar och mattar. Djur är djur och inte barn. Punkt. 

Facebookgrattis. Jag ska snart fylla år. Ni som vet med er att ni inte hälsar på mig när ni möter mig, bryr er om mig eller inte ens känner mig så värst. Ni behöver inte skriva grattis till mig, jag ser ingen vits med det och blir inte rörd av att ni tar två sekunder av ert för å skriva 7 bokstäver för att jag råkar fylla år.

Jag. Ja, jag stör mig faktiskt på mig själv också. Jag är rätt trög som låter folk behandla mig lite hur som helst, ta mig för givet och tro att jag alltid finns ett sms bort. Det gör jag inte. Inte för alla och i all evighet.

Sommarn. Snart är den här å lika jävla snabbt är den över igen. Men fy fan vad mycket spännande jag tänker trycka in på den korta tiden!


Ja det va nog allt jag hade på hjärtat den här gången.

Puss!

Publiken säger

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback