2012 - ett fantastiskt jävla skitår!

2012 var året jag hade tänkt skulle bli helt perfekt men började i ren katastrof när min farbror Bert rycktes ifrån oss i januari. Hur mycket Jocke Berg än sjunger att alla en gång ska dö så borde ingen få dö. Världen vändes för ett ögonblick upp och ner å året kunde lika gärna fortsatt va 2011. 
 
2012 var året då min syster blev fru och Gerry blev en Kennmark. Jag fick äran å va toastmaster på detta spektakel och när jag tackade ja till det visste jag inte att det var ett bröllop där alla gäster utom 1 skulle tacka ja till sin inbjudan. Men även ett bröllop på 93 personer var en baggis för mig. Vad annars lixom?
 
2012 var året när jag gick från å ha knappt ett jobb till å blir trejobbstjej och svinrik. Nu är det fler än turisterna som försörjer mig så nu kan jag också börja sucka åt dom när dom kommer å frågar vart Emil bor.
 
2012 var året när en vecka på semesterracet i Vimmerby gick över förväntan och allt föll lite mer på plats.
 
2012 var året jag var på festival i Hultsfred, såg KENT på sjöhistoriska i Stockholm och hade 3 veckors obetald semester mitt i juli!
 
2012 var året jag klarade helt utan godis och skaffade ett fadderbarn i Senegal!
 
2012 var året när resa till Sälen började med att bilen gick sönder på vägen upp, vi fick tillbringa första kvällen på akuten i Sälen och i slutet av veckan sjuknade alla in i magsjuka.
 
2012 var året jag gick på fler nitar än vanligt å började fundera på varför jag tycker synd om dom som väljer å mista mig? Det är inte synd om dom. 
Dom är ju dumma i huvvet.
 
Hej!
 
 
 
 
 

Tjat å tjat.

Igår var jag på metropol. Det var onödigt. Inte ens kul. Borde fortsatt min bojkott. Men det är ju för sent gnälla på nu när skadan redan är skedd. Ölen var ju god, och visst sällskap var trevligt, annat var inte.
 
Senast idag på morron på facebook har jag klagat på folk som inte engagerar sig för en bättre värld, å så sitter jag här å klagar på sånt här skit. Men jag både klagar å agerar
 Dom har sina problem - jag måste ändå få ha mina.
 
Har skrivit brev till mitt fadderbarn idag. På engelska. Grym!
 
Å förresten. Eftersom att hästar inte finns så borde det va slutdiskuterat om Rolf-Göran Bengtsson var värd bragdguldet eller inte. Banhoppning med skithöga hinder på en apelsin är en bragd! Mig veterligen är det inte särskilt bra studs i dom och det är ju knappast längre hästens fötjänst eftersom den faktiskt inte finns. Det är ju veeeetenskaaapligt beviiiisat!
 
Tack för mig. Hej!
 

Ingen studs!
 

Jag vill ha dig!

Igår var en bra dag. Jag var ledig, folk ville ha mig och folk behövde min hjälp. Jag blev jobbcoach. Ett fjärde jobb kan man kalla det, fast svart och utan betalning. Men jag var ju så "kreativ" och värd att be om hjälp. Jag föreslog jobb på en bensinmack eller en skidanläggning. Vill man till norr känns det som ett bra alternativ. Han var på! Good work, alltså. Jag kan ju tamejfan precis precis allting.
 
Inatt drömde jag att jag var komiker också. Det var jag också bra på. Men det tror jag inte ska få bli ett femte jobb. Det överlåter jag åt dom som redan är proffs och inte bara i en dröm.
 
Jag hade besök igår också. Av Malin och Lina. Det är också bra. Lite sällskap på kvällskanten är inte så tokigt och hör inte direkt till vanligheterna heller!
 
Idag har jag haft besök av Emma, Adam och Kristin. Vet inte vad som har hänt med mig. Så jävla social helt plötsligt.
Mormor har jag varit hos också, skrivit julkort. Hon påstår att hon inte kan skriva så folk ser för hon är för darrig, men lika sjutton satt hon å skrev själv. Sällskapssjuk tant. Eller bara lite Elinsjuk. Det kan man också va!
 
Nu ska jag göra köttbullar. Egna! Husmor som man är!
 
Hej!

Jahaja!

Igår var jag oövervinnerlig. Hade kunnat ta hur många smällar som helst. Det var när att jag bloggade då, tur jag inte gjorde det. Då hade jag säkert delat ut obefogade kängor till höger och vänster, hård som sten som jag är. Ibland i alla fall, det får man ta vara på.
 
Imorrn åker jag till Sthlm igen. Som arbetande kvinna. När denna vecka är slut har jag jobbat 96 timmar. Är det nån gång ni borde vilja gifta er med mig så är det nu, jag blir ju svinrik.
 
Jahaaa.. annars vet jag inte riktigt. Nästa helg ska jag på julbord. Det känns lite patetiskt eftersom min jultallrik brukar bestå av ett ägg, nån prinskorv, ett par köttbullar och en ostmacka! Men vad gör man inte? Tar en för laget med jobbet. Det kan bli kul även om maten är äcklig.
 
 
Ska packa nu. Hej!