När hjärtat gör lite ont,

Förra veckan var jag som bekant inte så värst på hugget.

I onsdags fick jag ett samtal 06,24 från min pappa som hade tråkiga nyheter. Hans bror, min farbror Bert hade gått bort. Som vanligt när nån berättar nåt jobbigt för mig blir jag nästan irriterad eftersom jag inte vill förstå vad som har hänt. "jaha.. då vet jag.. hej då" Sen lägger jag på och så tar det ett tag å sen kommer allting som en smäll på käften. Då fattar jag och blir ledsen. Jsg blir inte bara ledsen för min egen skull utan för alla andra det berör.
Och det är ganska många.

Jag tror inte jag har fattat helt å hållet än att jag aldrig mer ska få träffa honom. Han som har varit med mig sen jag var liten, som har låtit mig åka hölass otaliga gånger, bråkat med min syster om vem som ska ta mat först, sagt "va är dä här för jävla hösäck" när jag har råkat slappna av lite för mycket där uppe på hästryggen. Han som inte tillät "widkläder i söffa" och som säkerligen var en av dom som var med å myntade uttrycket "ska ni va inne å bråke får ni gå ut!"


Livet är inte rättvist. Vila i frid, Bert-Stjärt!


Och du kom ihåg, även uppe bland molnen så är det
bara i trappen man får nypas!


Sadface!

..idag är en mycket sorglig dag..

Jag återkommer!


Bråkhumör!

Vad ska vi bråka om idag tro?

Ska vi bråka om Rolf-Göran lite till? Nä va?
Ska vi bråka om folk som hånglar framför mig i kön? Nej det är äckligt.
Ska vi bråka om folk som lägger ut bild på handikappad person å taggar nån annan? Nej, idioter.
Ska vi bråka om hur äckligt kroppkakor är? Nej, sånt där är ju olika.

Det går inte så bra med mitt bråkande. Jag måste nog ta ställning i en viktig politisk fråga å flyga på folk på stan  å stå för min åsikt. Eller så fortsätter jag vända kappan efter vinden lite till.



Jo jag tackar jag!

Vore ju synd å klaga på den!


Meen.

Öööhöhöhöhöhöhöhö.

Så låter det i mitt hem just nu. Jag hostar alltså.


Sluuuta snöööa.

JAG.HATAR.SNÖ

..å så har en skidresa å åka på v.11..

..kalla det dubbelmoral om ni vill..men det är skillnad..


Heja ridsporten!

Jag vet inte var jag får all min energi ifrån just nu! Kan det va att solen är framme fem minuter om dagen i alla fall? Don't know!
Idag har jag i alla fall jobbat, crosstrainat OCH varit på en timmes rask promenix.

Å så har jag bråkat lite på fejjan. Om Rolf-Göran Bengtsson. Jag tycker att han är väl värd priset, somliga tycker att han är gay för att han rider..som det verkar. Why oh why undrar man ju? Jag hade inte missunnat till exempel Hellner priset, inte det minsta. Han är värd det. OCKSÅ. Men att sitta på en hästs rygg å få den å göra det man vill är tamejfan ingen jävla barnlek. Det är det inte å åka skidor heller, det vet jag av erfarenhet. Men man kan ju va glad för de prestationer Sverige lyckas med nu för tiden, det går ju rätt mycket utför om man tänker på hur det va för några år sen bara...å hästsport är också en sport som kan få lite publicitet utan att det ska behöva bli ett sjuhelsikes härj.

Ring en extra gång å rösta nästa år istället för å gnäll. Snåljåpar!


Jag är lika tuff bakom en datorskärm som bakom ett pingisrack!

Järnspikar!

Helvete. Min ledighet är slut imorrn 6.00. Jag vill inte jobba, jag vill va ledig jämt. Det är så himla skönt. Man kan bara lulla omkring i pyjamas hela dagarna om man vill. Det har jag dock inte gjort. Jag har tränat och hållt på, på gymmet bland annat. Idag var där tre gubbar samtidigt, en läste tidningen mellan varven. Jag sprang på löpbandet som jag aldrig hade gjort annat, och där satt han och läste dagens industri efter 10 tag med hantlarna. Han är min idol.

Jag har en crosstrainer här hemma nu också, jag har utveckat nån slags hatkärlek för den. Den är jobbig som ett as, men jag kan ändå inte låta bli å stå där på å plåga mig en halvtimma varje dag. Jag verkar ha nån 2*-årskris. Det går nog snart över i hope.

Hej då, nu ska jag ha jobbångest resten av kvällen!


Ett å två..

Nån kommer ha träningsvärk imorrn. Den nån är jag!

Jag och Rebecka har varit på gymmet i en timma och pumpat våra än så länge nästintill obefintliga muskler. Hej å hå!


Testing

Jag har gått å lagt mig. Jag umgås med min iPhone i hopp om att det här ska funka. Gör det?

Nu ska jag läsa vidare om Marilyn! Jag ja säga såhär, skulle jag möta han i en återvändsgränd skulle jag vilja va den av oss som springer åt rätt håll efter att jag har fått syn på han.


Tack, men nej tack!

Jag får nästan dagligen svinkonstiga mejl. (Nej, jag är inte med på nån dejtingsida)
Idag fick jag det här:

"jag vaknade nyfiken idag.. om du och jag tittade på film..
 skulle jag få massera dina fötter då?"

Det finns många saker jag hatar och tycker är skitäckligt. Fötter är en av dom. Jag hatar till å med mina egna fötter, jag tar gärna inte i dom själv så jag tvivlar att nån annan skulle vilja det.

Så, ät du lite chips istället å tänk inte mer på mina fötter.



Det här är inte min fot.


Fröken Duktig.

Först jobbade jag, sen tvättade jag, sen putsade jag mina fönster, sen gick jag på promenad i 1,5 timme typ, sen tvättade jag klart, sen bäddade jag rent, sen lagade jag mat och under tiden jag åt lagade jag min dator. Helt själv. Jag raderade lite filer hit och dit och vips fanns här plats igen och den funkar bättre än på cirka ett halvår.
Vad jag har raderat vet jag dock inte, men inget jag har behövt än så länge thank god!

Nu är jag ledig i fem hela dagar. Det är så skönt så jag nästan gråter en skvätt av glädje.

Jag har lagt till med en ny vana.. eller mer en ovana. Jag glömmer ställa klockan när jag går å lägger mig så vaknar jag 10 minuter innan eller 2 minuter efter jag redan borde ha varit på jobbet. Bra kämpat Kennmark.

En liten bild kanske vore på sin plats? Jadå.


Sen sist..

..har jag säkert hunnit med en hel del värdefullt.

Bland annat så har jag blivit med barn. Inte som i att jag har syndat och råkat bli gravid alltså. 
Jag har blivit med fadderbarn.

När man väljer bort vissa saker i livet som kostar pengar, som jag gör nu 2012, då kan man lika gärna bidra med dom pengarna på nån annan stackars liten krake som knappt kan dricka ett glas vatten eller äta en gaffel ris. Om jag vill ha ett bättre liv så vill mitt fadderbarn ha ett liv.

Nu ska jag äta tacos. Som mamma har betalat. Höhö.

Hej då så länge.