Mitt uppdrag som toastmaster skrämmer mig!

Jag börjar bli lite rädd. Nu är 70 personer anmälda till bröllopet som jag är toastmaster på i sommar. Nu får det fan va bra. Tack å lov så är det sista anmälningsdag idag och jag tror jag inte tar emot efteranmälningar! Jag blir ju för fan skräckslagen!


Här är klänningen jag ska ha i alla fall.
(Ja jag måste hålla i datorn eftersom jag snor internet från telefonen till den. Och nej jag ska inte ha svarta brallor under när dagen är kommen)


Saker som stör!

Folk. Ibland stör jag mig på folk i allmänhet bara. Ungefär som att jag helst skulle vilja bo i ett torp nånstans mitt i skogen. Själv. Förmodligen skulle jag klara ett par timmar på sin höjd, sen bli för rastlös å börja älska folk igen. Lite schizo alltså.

Särskrivningar. Igen och igen och igen. En dag såg jag nån skriva "säger bara ett ord: bajs snö!" Hur i hela friden kan det ens ske? Ett ord blir plötsligt två, då borde man väl nånstans kunna förstå själv.

Hussar och mattar. Djur är djur och inte barn. Punkt. 

Facebookgrattis. Jag ska snart fylla år. Ni som vet med er att ni inte hälsar på mig när ni möter mig, bryr er om mig eller inte ens känner mig så värst. Ni behöver inte skriva grattis till mig, jag ser ingen vits med det och blir inte rörd av att ni tar två sekunder av ert för å skriva 7 bokstäver för att jag råkar fylla år.

Jag. Ja, jag stör mig faktiskt på mig själv också. Jag är rätt trög som låter folk behandla mig lite hur som helst, ta mig för givet och tro att jag alltid finns ett sms bort. Det gör jag inte. Inte för alla och i all evighet.

Sommarn. Snart är den här å lika jävla snabbt är den över igen. Men fy fan vad mycket spännande jag tänker trycka in på den korta tiden!


Ja det va nog allt jag hade på hjärtat den här gången.

Puss!

Söndagstisdag!

Jag brukar ju hata tisdagar. Men den här har varit helt okej ändå, eftersom den i princip är en söndag. Å så är min månad här. Maj alltså. 19e maj fyller jag år.
Om ni undrar vad jag önskar mig (kan börja va på tiden nu), så går det bra å fråga mig här, på facebook eller på sms. Ringa får ni inte göra. Jag gillar inte.

Annars då? Jag firade valborg igår även att jag inte hade tänkt det. Men det kunde jag ju sagt från början att det skulle bli så. Efter såhär många år känner jag mig själv, så att säga.

Nu ska jag strax in till Lina å se på Big Brother, jag är fast i det träsket igen.
Tack å lov att det är slut snart.

Hej!