Freitag!

Här sitter jag en fredagkväll. Helt ensam. Kollar x-factor å funderar på när det är lagligt å gå å lägga sig en fredagkväll när man är ledig hela helgen. 21.00? För tidigt va? Okej.
Jag får sitta uppe ett tag till, i alla fall till 21.30. Sen får man sova.
 
Imorrn ska jag packa den där förbannade väskan igen. Tycker knappt jag gör annat än å packar, åker, kommer hem och packar upp. Livet i en väska.
 
Man skulle ju kunna kombinera den här skitkvällen med nåt vettigt. Men vet inte vad riktigt. Rensa nån låda eller så kanske. Tål å tänkas på.
 
Adios amigos!

Fattar inte ens mig själv.

Ibland förstår jag mig inte på mig själv. (Stackars dom som inte är mig å ska försöka förstå sig på mig.)
T.ex har jag lagat mat med bacon i idag. Jag gillar inte bacon. Förra veckan lagade jag mat med champinjoner, det gillar jag inte heller. Ibland säger jag saker som jag absolut vet att jag inte borde. Ibland handlar jag för mycket för min egen ekonomis välbefinnande. Om jag inte skärper mig kanske jag blir ett fall för lyxfällan och blir kändis!
 
Ibland vill jag köpa en kanin. Min sista kanin Victor var ett vansinnigt litet mongo som fräste och gick till attack. Men söt ändå. En annan gång skulle jag köpa ett marsvin, när jag såg dom vågade jag inte ens ta i dom. Äckliga fötter. Blev inget köp, där var jag smart. Å vad skulle jag med ett marsvin till? Mata med gurka varje gång den pep lite? Nej tack.
 
Häromdagen köpte jag en bokhylla, bara för den var snygg. Jag har inga böcker å fylla upp en bokhylla med. Jag får åka på loppis å köpa. Snygga böcker med snygga ramar så det passar in här.
 
Det är lite som mormor säger. "I Ellos finns rätt mycket..för oss som är normala..du är ju inte speciellt normal. Du vill ju ha lite finare kläder..å i ditt hem kommer inte in vad som helst, då är du hellre utan!"
 
Lite finare kläder ja . jo jag tackar!

En helg i Norge!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är kallt i Norge, tänkte jag och packade ner min vinterjacka som jag har längtat efter å få ha på mig sen jag tog av mig den sista gången förra vintern. Den behövdes visst inte, Norge är inte Norrland eller istiden.
Jag gick på världens största toalett hemma hos Barbro. Eller, om sanningen ska fram så gick jag inte ens på den, jag var bara där å tog kort.
 
Jag har varit på OS-stadion i Hamar, Norge, också. Jag, massa hundfolk och cirka 3000 hundar. Det är det jag har gjort i Norge. Varit sällskap på hundutställning. Slutar aldrig förundras över hundfolk, det kammas å borstas å tofsas och kläs upp sig. H-e-r-r-e-g-u-d! Jag drömde till å med på natten att min katt skulle paras och jag letade efter "rätt hane med perfekta linjer och tandrad!" Lite skadad.
Hunden på bilden är internationell champion numer. Bäst av 68 likadana golvmoppar. Bra Tokyo!  Jag firade henne med lite daimglass!
 
 
Sen var jag tvungen å ta kort på en toalett till. Jag verkar ha en fetisch för snygga toaletter.
Det kan man ha!
Å så lite fin utsikt över havet i Hamburgsund.
 
Den här helgen har jag fått se jättemånga fula hundar, motorväg, motorväg och motorväg. Å så har jag ätit norsk leverpostei som jag åt jämt när jag bodde en sväng i Norge. Å ja, sen har jag shoppat. Man kan inte ha för mycket pengar, då blir man ett offer för rånare.
 
Hej!

Nörge!

Nu åker jag till Norge över helgen.

Aufwiederhören. Vi snakkes. Ha de!


Ladida!

"När en dörr stängs, så öppnas en annan!" Sa en klok människa idag, Jenny! Å det är nog så det är. På vissa ställen råder kind of kaos just nu, men på ett annat går det som på räls.
 
Jag har egnetligen rätt mycket å göra idag. Jag tvättar, borde städa och börja packa. Men jag gör inget alls istället, som vanligt. Enda vettiga jag har gjort sen jag kom hem är väl att jag har varit på macken å snackat med gubbarna om min bil. "nu låter du den stå till nästa fredag för det där kan en inte köre mä!" Ops. Så, jag är alltså billös en hel vecka. En vecka och en dag! Men en bil utan bromsar är kanske ingen bra bil.
 
Imorrn åker jag till Norge över helgen! Inte för å filea lax, det har jag gjort färdigt i mitt liv. Ska ut på andra äventyr. Å i November ska jag och ett par töser ge oss ut till havs å leva loppan på kryssning!
Man måste fylla hösten med aktiviteter så man inte dör av depression!
 
Hej!
 
 
50% av havstöserna. Jag å Jenny. Den kloka!
 

Ännu en helg har passerat!

Det var den helgen. Det är skönt å ha en hund å skylla på så man inte kan gå på fest å sådär. Fester som man egentligen inte vill gå på men brukar hamna på i alla fall är sällan bra. Å när min lillebror som är nyss fyllda 17 säger att det var mycket smått där, då är man ännu mer glad att man höll sig hemma. Pjuh!
 
Idag har jag suttit på arbetsförmedlingen i 1.5 timme. FRIVILLIGT. Som sällskap. Skönt å slippa gå in själv, jag har sagt upp mig därifrån ett tag. Jag får ändå ingen ersättning eftersom jag jobbar på tok för mycket, då känns det lite onödgit å behöva "söka jobb i heeela landet!". Uäk.
 
Annars vet jag inte. Folkrace var jag inte heller på i helgen, såhär i efterhand känns det lite vemodigt eftersom det var dagen D i gnagardalen igen tydligen. Det där fattar inte ni och det är inte meningen heller.
 
Nu ska jag ta tag i den här dagen om det ska hinna bli nåt gjort innan jag ska göra en blixtvisit på jobbet från halv fyra och framåt.
 
Puss hej!
 
Min bästis!

Lördagsgodis!

I helgen är jag förste hundvakt åt mammas lilla valp. Kajsa. Hon sköter sig ypperligt. Låter katterna leva och äter inte upp mina skor eller kissar på mitt golv. Sover hos mig i sängen gör hon också, sånt där som hon inte får göra hemma. Här har vi lite annorlunda regler. Jag måste ju fjäska för å bli favorit.
 
Igår var vi på lite umgänge, jag å Kajsa. Hos min syster. Hennes 'man', som han gick å blev i somras, smällde i sig nästan två vinflaskor å lämnade återbud rätt tidigt. Sopa. Men det det gick bra utan han, en polack och en halvflint höll ställningarna istället. Sen åkte jag hem å sov, jag har ju faktiskt småbarn nu!
 
Annars tänker jag inte göra ett skit mer i helgen tänkte jag skriva, men då ljuger jag igen. Jag ska snart på fotboll å imorrn ska jag på folkrace. Heja på alla mina kompisar jag har i den branschen, och få lite flashbacks från i somras. Höhö.
 
Hej!
 
 
 

Fönsterputs!

Syns knappt ens att jag har ett glas.

Så.jävla.rent!


Kämpa!

Sådär ja. Nu har jag tillbringat de första 20 timmarna på mitt nya jobb. Det gick bra, hoppas jag. Vi var på bio igårkväll och tog sovmorgon idag. Bra start, kan man säga.
Imorrn ska jag tillbaka till mitt vanliga jobb på hotellet igen. Det känns tryggt ändå, där tillhör jag ju nästan inredningen! Det går å gilla på facebook. Fredensborgs Herrgård. Gört vetja. Där händer det grejer och erbjuds god lunchmat. (Nej, jag får inte extra betalt för det här.)
 
Äter ni några kanelbullar? Annars har jag så jag kan bjuda på. Ring först bara så jag hinner akutstäda eftersom jag inte gjorde det jag skulle igår.
 
Nu måste jag försöka lindra min huvudvärk på nåt sätt utan å ta en tablett. Här knarkas inte i onödan!

Grattis!!

Idag fyller förresten min syster år! 32 år sen mamma låg i Västervik å krystade ut na! Grattis till att du lyckades också mami!

Här är hon med på bild. Och jag såklart, det här är ju mitt ställe!

*~GRATTIS EMMA~*


I brist på städmotivation...

Längesen ni fick veta saker om mig? Håll till godo.
 
1. Stänger du av mobilen när du sover? Aldrig nånsin. Då kan man missa hur mycket smaskigt som helst. Folk som fylleringer kan va det roligaste som finns!
2. Vem såg du senast naken? Om jag säger mina syskonbarn ljuger jag, även att dom gärna slänger kläderna avigt å rätt. Jag säger pass istället!
3. Hur såg du ut på högstadiet? Rätt tråkig skulle jag tro. Ungefär som nu, fast med ljusare hår.
4. Hur kommer du se ut om tjugo år? Fräsch som en nyutslagen ros!
5. Hur var du på dagis? Jag var inte på dagis. Jag var hos dagmamma eller mormor. Hos mormor var jag det perfekta barnbarnet, såklart. Å hos dagmamman va jag bara en jävligt tjurig unge som lurades för å få min vilja igenom. Men jag borde kunnat komma på nåt bättre än att min faster gick å dog.
6. Hur är du att ha som arbetskamrat? Innan frukost är jag sådär, sen är jag en klippa!
7. Biter du på naglarna? Nej, jag river av dom istället. Lite fräschare.
8. Har du något handikapp? Inte ett enda.
9. Är du rädd för att få hängbröst?  Nej jag tycker såklart det vore jävligt kul.....
10 Tror du att gud är en man eller en kvinna? En hen!
11. Svär du? Som fan. 
12.. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen? Öpnnar inte ens dörren när dom kommer.
13. När grät du senast? Häromdagen till min serie.
14. Tror du på utomjordingar? Ja när man minst anar det dimper det ner ett ufo utanför fönstret!
15. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du? Tacos
16. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på? KROPPKAKOR, lårkakor eller moderkakor.
17 Har du blivit arresterad? Nä. Är för mesig för å göra brott.
18. Ljuger du? Det gör alla, mer eller mindre. 
19. Har du kysst en polis? Nej tyärr inte.
20. Är du rädd för Securitasvakter? Nej. Jag gillar dom. Dom brukar köra hem mig på natta!
21. Har du någonting att dölja? En å annan hemlighet döljer sig nog nånstans.
22. Vad har du på din nyckelknippa? Nycklar, å lite annat trams.
23. Är du/har du varit gift? Nej å som det verkar blir jag det aldrig heller.
24. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen? Näe för jag skulle va på krogen jag också, om inte på samma så på en annan.
25. Kan du laga cyklar? Nej, men pappa kan.
26. Kan du fixa med bilar? Nej, men pappa kan det också.
27. Brukar du köra om? Yes, svisch svisch säger det bara.
28. Kan du baka bröd? Japp, en av få saker jag är bra på!
29. Vet du hur man frostar av en frys? Man väntar till det blir minusgrader ute, slänger ut maten på balkongen å stänger av frysen å låter det rinna. Skitlätt.
 

Skjut dom!

Det är synd å säga att jag hade tur med vädret när jag var ute å gick precis. Halvvägs började det spöregna. Tur att mamma har gett bort sin regnjacka till bättre behövande som mig. Det är tacken man får när man ska va lite hurtig, nu håller jag på å frysa ihjäl här hemma bara för det. Men men, det ska jag nog få ordning på när jag börjar städa här snart. Får ta vara på tiden nu innan jag ska börja jobba i eftermiddag. Skönt å ha det fint när jag kommer hem imorrn igen om inte annat. 
 
Förresten borde alla jägare börja skjuta vildsvin. Pang på bara. Jag är livrädd för dom kräken. Jag har aldrig träffat på nåt iofs, men rätt vad det är kan man få en hel skock runt sig har jag hört. They're everywhere!
SKJUT DOM! Folk älskar vildsvinskebab så det kan va värt det!
 
Inte söta.

Jobb å jobb!

 Har precis avslutat mitt tredje jobb för dagen. Det gäller å ligga i, så att säga. Det är tydligen väldigt många som blir av med sina jobb just nu. Inte kul! Vet inte riktigt vilken bransch man ska söka sig till för å va garanterad ett jobb resten av sitt liv. Huu hemska tanke. Jag har många år till pension. Jag vill inte jobba på ett å samma ställe så länge. Det skulle trötta ut mig!
 
Nu - orkar jag inte mer.
 
Hej!