Sööööndag.

Dessa söndagar alltså. Jag gillar inte!
 
Plöjer några avsnitt one tree hill. Det känns som det bästa alternativet.
 
 
 
 

Samtal med liten kille!

Liten kille: Ska dina katter få bäbisar?
Jag: Nja det vet jag inte, då måste dom ju träffa en kille först.
Liten kille: Ja, men jag är ju här hos dom nu?
 
Små barn - små bekymmer!
 
Inga morsor!

Alive and kicking!

Minus
 
- Jag hatar å bli ignorerad. Det är nog det värsta man kan göra mot mig. Känner man mig så känner man mig å då hälsar man åtminstone. Man behöver inte falla i glädjetjut så fort man ser mig men en liten nick är då fan inte för mycket begärt, ens för den värsta nöten. Jag är inte dummare än att jag förstår när en kram inte är lämplig, t.ex.
 
- Tjat. Tjat, tjat och tjat.Tjat biter inte på mig, snarare tvärtom. Jag blir tjurig och trotsig som ett barn. Vill jag inte så vill jag inte och då gör jag inte!
 
- Oärlighet och krökta ryggar. Är inte det också lite ute?
 
Plus
 
- Jag fick det där jobbet jag var på intervju för. "Vi sökte egentligen efter någon med erfarenhet och utbildning, men vi fastnade för dig så det får bli du ändå!" Nu jävlar gäller det å prestera å inte visa sig från den tafatta sidan.Börjar på onsdag!
 
- Mitt kök är färdigrenoverat. Nu börjar jag mitt sovrumsprojekt!
 
- Än är jag inte höstdeppig!
 
- Allt löser sig tids nog. Det är ganska tydligt! Eller okej, det mesta löser sig. (så ingen negativ börjar härja här på min pluslista)
 

Börja bry er!

När ska vi börja bry oss lite mer om varandra? Alla har känslor, alla kan ta illa upp, alla kan bli ledsna och alla kan vilja be nån dra åt helvete. Men alla gör det inte, det är skillnaden. Antingen är det bättre alla skärper till sig å behandlar varandra med lite respekt åtminstone, eller så kan alla göra uppror så vi hamnar på lite mer samma nivå å ingen tar illa upp för att det bara är så det funkar.

Nej vet jag vad. Skärp er å tänk på att alla bara har ett enda liv.
Låt folk leva det med glädje för fan!

Omtumlande höst!

Hösten har anlänt och jag har rätt mycket nytt i görningen. Bland annat ska jag på arbetsintervju imorrn, tur att jag är bra på å prata om mig själv som om jag vore den bästa som finns. (inget ljug iofs)
Sen håller jag på å renovera mitt kök, jag har kommit till tapetrivning som är så fruktansvärt tråkigt så jag drar lite varje dag och aldrig blir klar. Imorrn ska pappa komma å spackla så istället för den vanliga söndagsångesten man brukar ha så har jag istället tapetrivningspress. Då är det bra att man jobbar bäst under press, som man brukar säga.
 
Lycka till imorrn på intervjun Elin. Tack!