Lööörda.

Lördag baby!
 
När jag vaknade idag, i ottan, och kom på vad jag hade drömt så skämdes jag lite. Hade man kunnat styra drömmar hade jag aldrig drömt det, det är ett som är säkert!
Jag drömde om ett Svenssonliv med en kille som jag inte har så mycket till övers för. Trodde jag! Vi gjorde allt som man gör i en familj, fast utan barn.
Nästa gång jag ser han kommer det kännas som jag vet exakt vad han ska göra när han kommer hem. Typ. Vad han gillar för mat och när han går å lägger sig på kvälla.
 
Ikväll ska jag ut. Det händer inte så ofta nu för tiden, dels för att jag jobbar massor hela tiden, och för att jag inte vill. Jag tycker inte det är kul, inte här hemma. Det är kanske bara en fas jag går igenomg. Man kan ju hoppas. Jag vill inte behöva ha tråkigt resten av mitt liv.
 
Annars vet jag inte. Simmade i torsdags, klockan 7 på morron. Har träningsvärk efter det, jag simmade som om jag vore Michael Phelps, fast han är ju lite vek å simmar sällan 1000 meter som jag gjorde. Inte konstigt jag har ont i överallt efter den pärsen!
 
Nähä. Mamma bjuder på lunch har jag hört.
Hej!
 
 
 
 
 
 

Publiken säger
Postat av: Petra

Hej! Nu såg jag att du lämnat en kommentar för några dagar sen! Vad roligt att du gillar lchf och det jag skriver! Jättekul att ha inspirerat dig! Hoppas du mår lika bra som jag!
Följ mig gärna på instagram för mer lchf-snack och bilder!
Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback