Oh ohhh.

Ni kanske tror jag dog i en skidbacke på grund av min frånvaro? Noo no. Jag överlevde, skulle jag dött av nåt skulle det förmodligen varit hudcancer eftersom jag mest jobbade på brännan dom sista dagarna. Sälen bjöd på mycket fint väder som ni fattar. Och många öl, många galenskaper och nya bekantskaper!
 
Jag hann va hemma i fem dagar innan jag tröttnade och drog till Finland. Så jag har alltså hunnit med en kryssning till sen sist. I helgen. Svisch upp till Sthlm och iväg. Den här gången helt frisk och alert. Det var kul! Men en är lite för gammal för å va upp till 07. Det är tydligt! Men är det värt det så är det värt det och då är det väl bra? Ja.
 
Nu får jag nog hålla mig hemma ett tag. "Va du wavler!" sa farmor. Wavler betyder ravlar och ravlar betyder far omkring.
 
Nåt annat kul är folk som vill lära känna en och va kompis och så hör dom inte av sig ens när det har gått cirka 3 månader sen sist. Hej kompis men jag behöver inte dig!

Morgonbestyr!

Lördag! Snart ska jag gå upp ur sängen. Men först - örondroppning. Sidoläge och bomullstussar!


Ops!

Några oopses!

Ops 1. För många år sen när jag fick en ny kompis skrev hon och frågade om jag hade kul på festen kvällen innan. Jag svarade "Ja, det var inte så mycket folk men det blev kuk ändå :)" Skulle ju såklart skriva kul. Skämmigt! (Ursäkta språket, sånt här ordförråd hålls jag ju egentligen inte med!)

 

Ops 2. När jag bestämde träff med en kille på Öland, också för många år sen, mamma skickade mess och frågade hur det gick. Jag svarade "han är dryg och rätt ful!". Det kom inte till mamma tyvärr, det kom till han. Som var i rummet bredvid. Han och hans kompisar åkte därifrån och sen dess har vi inte hörts. Men men, han var ju ändå dryg....

 

Ops 3.  När jag och Tanja jobbade i Norge och jag ringde en onsdag och sjukskrev oss resten av veckan. På kvällen mötte vi en jobbarkompis när vi var i full flärd på väg på party. Kan ju gå över fort sånt där har jag hört..

 

Ops 4. Förra året i Sälen när jag var å hälsade på Henke, fick magsjuka, han skulle till jobbet och bilen startade inte. Jag fick springa ut med min bilnyckel, sen råkade jag gå in i fel lägenhet. Där stod två förvånade personer och jag stängde dörren å gick bara, sen fick jag ringa å Henke å fråga vilket nummer jag egentligen skulle till. Bra lokalsinne!

 

Ops 5. När vi ändå är inne på spyspåret har jag ju spytt ner en stackars krake också. I en skog i Vimmerby. Jätteops!

 

Värt att notera är att allt utom ops 4 är väldigt längesen. Jag har ju också varit ung!

 

När man är sjuk kan man bli hobbyskodesigner!

 


typ!

Hur jag mår nu? Jotack, jag var hos läkarn igår och fick min dom. Halsfluss och infektion i båda hörselgångarna. Inte konstigt att jag har varit lite gnällig, men konstig att jag inte har varit mer gnällig.
Nu äter jag penicillin och droppar nåt gult i mina öron tre gånger om dagen. Det känns roligt å äta penicillin hela min Sälen-resa. Verkligen. Well well, jag mår i alla fall bättre idag än vad jag har gjort på en hel vecka så det känns väl bra. Jag äter igen, å bara för jag kan äta igen så åt jag pizza till lunch. Man får ju passa på när det finns saker å fira.
 
Skönt att det är vår i luften, men jag har hört på ryktesvägar att det ska bli snö i helgen. Inget jag behöver beklaga mig över eftersom att jag ju åker till ännu mer snö på söndag. Men det är synd ändå, jag vill ha snöfritt när jag kommer hem, och gärna sopade gator. Men det lär ju va för mycket begärt!
 
 
Sähär ser man ut när man har halsfluss på kryssning!