Hoppsan, här är jag!

Jag tycker ändå att det är lite smått fascinerande att folk ändå tar sig in här. Jag kan nog klassas som världens sämsta bloggare. Jag kan varken skylla på tidsbrist eller händelsefattigt liv.
Jag har nästan all tid i världen och jag är ju som jag är, här och där och där och här hela tiden.
 
Jag har hunnit med både Sälen och Åre sen sist. I Sälen var jag vanlig turist, i Åre var jag personlig assistent. Vinden verkar ha vänt, jag har varit frisk båda veckorna! Hade jag använt smileys i den här bloggen hade det varit en förvånad gubbe där, men av ren princip skriver jag utan sånna här. Dock inte alltid utan småländska.
 
Jag har flyttat också. En trappa ner, 18 kvm större. När man ska fylla 30 känns det som man måste ta ett kliv till en större lägenhet. Eller beror det kanske på krisen alla pratar om som jag inte märker av. Lite oklart det där än så länge. Det är i alla fall skönt här nere, och fint. Så fint så jag nästan inte vill gå utanför dörra!
 
Jobbar gör jag också som vanligt lite överallt. Jag har till och med prövat lyckan som lärare. Tre dagar på gymnasiesärskolan. Som mormor sa "jaha då kan jag börja säge till folk att du arbeter som lärere också, en vill ju va lite märkvärdig över barnbarna". Vet inte om tre dagar ens räknas, men hon kan väl få va lite märkvärdig om hon vill! Det var spännande, jag hoppades varje mattelektion att ingen skulle behöva hjälp. Jag är inget matteproffs, snarare ett mattemissfoster!
 
Idag är det långfredag. Påsk alltså. Jag vet knappt ens varför man firar påsk, kanske borde börja läsa bibeln. Påskpynt är det fulaste jag vet. På tok för mycket färger, och jag kan inte för mitt liv förstå hur man frivilligt kan pynta sitt hem med äckliga fula tuppar. Jaja, man får väl göra som man vill. Men det är ändå fult.
Imorrn ska jag jobba en liten sväng innan påskmiddagen som jag inte heller gillar.
 
 
Zebror gillar jag!
 
Adjö!