Vardagsrummet!

Just ja, jag har ju lovat å visa vardagsrummet också. Så för er som bryr er -  Det är klart nu. Eller, det fattas saker på väggarna. Vi har inte kommit fram till riktigt vad vi ska fylla dom med än, men jag vet att när jag ser det så vet jag. Än har jag inte sett det rätta!
Byta golv vill jag också, men det verkar va dödstraff på att byta ut "det fina parkettgolvet!" Tur vi har en hund..hon kan ju alltid råka repa golvet lite vid lek eller så. 
 
Såhär såg det iaf ut när vi var och kollade på huset! (ej konstigt att jag tvekade)
 
Men så satte vi igen två fönster, bytte till vita, bommade igen dörren in till köket och vips:
 
Ursäkta skräpet på mattan, Shiva har visst käkat sönder lite papper. Upptäcktes efter jag tog bilden och med min träningsvärk orkar jag inte böja mig ner och ta upp det för att sen ta ny bild. Tar det när jag ändå har ärende på golvet, eller väntar till Mange kommer hem. Jag får se lite.
 
 Ja, så mycket mer har det nog inte hänt på ett tag. Det är ju fortfarande det där jäkla trappräcket som ska lackas, dörrar som ska bli vita, tak som ska bli vitt och trapp som ska bytas. Var sak har sin tid, även att jag helst hade velat ha det gjort igår.
 
Å just det! Min unge har förresten fortfarande inte varit ens det minsta sjuk. Nu är han tre månader och flaskmatas forfarande. 
 
Hej då!