Blixtar å dunder.

Magiska under.
Jag gör seriösa grejjer. Jag kollar upp grejjer mä försäkringar å skit. Jag fattar inte mycke. Men jag gört i alla fall. Blä. 
idag på jobbet har jag även klurat på seriösa grejjer. Typ som min framtid. Jag kom fram till att jag inte kommer klara av å bo kvar här. Jag måste bort.  Jag ringde såklart Tanja på hemvägen. Beklagade mej å va deppig. "We can talk about this later, you know she has big ears and then she plussar ihop ett å ett å drar en historia, men jag vill inte heller va kvar" Okej. Jag åker hem å letar jobb. "do it"
Så dä ska jag nu. Ytterligare en seriös grej.
Mindre seriöst är att jag måste handla för mitt kylskåp enbart består av öl. Dä ä inge bra. Men orka drygt som vi brukar säga.
Jag borde leka lite mä min skruttunge snart. Jag har ju knappt sett henne på hela juni. Men nu är ju mitt juni-äventyr över å nu har jag inte ett dugg å se fram emot.  Eller jo minsann, jag å Tanja ska ju te halmstad. Dä har vi lovat. Vi sa dä högt å tydligt "Vi lovar" Å så ska vi te Eskilstuna.
Å så ska vi träffa Augostino i Göteborg i augusti. Han ska besöka sverige. Superkul.

Nu ska jag besöka min favoritsida, Arbetsförmedligen.

Publiken säger
Postat av: jenny

Flytta till lkpg vettja =) Det finns jobb, studenter, massa fest och inte såå långt hem-hem.
=)

2007-06-25 @ 15:15:38
Postat av: Mickan

JÄVLAR! Jag har glömt gå till arbetsförmedlingen och anmäla om mig...... Tack för påminnelsen..

Postat av: Dag

Vad är det för jobb du letar efter? Kommer säkert gå galant att hitta jobb om du är så imponerande som jag har föreställt mig att du är.

2007-06-28 @ 21:15:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback