2012 - ett fantastiskt jävla skitår!

2012 var året jag hade tänkt skulle bli helt perfekt men började i ren katastrof när min farbror Bert rycktes ifrån oss i januari. Hur mycket Jocke Berg än sjunger att alla en gång ska dö så borde ingen få dö. Världen vändes för ett ögonblick upp och ner å året kunde lika gärna fortsatt va 2011. 
 
2012 var året då min syster blev fru och Gerry blev en Kennmark. Jag fick äran å va toastmaster på detta spektakel och när jag tackade ja till det visste jag inte att det var ett bröllop där alla gäster utom 1 skulle tacka ja till sin inbjudan. Men även ett bröllop på 93 personer var en baggis för mig. Vad annars lixom?
 
2012 var året när jag gick från å ha knappt ett jobb till å blir trejobbstjej och svinrik. Nu är det fler än turisterna som försörjer mig så nu kan jag också börja sucka åt dom när dom kommer å frågar vart Emil bor.
 
2012 var året när en vecka på semesterracet i Vimmerby gick över förväntan och allt föll lite mer på plats.
 
2012 var året jag var på festival i Hultsfred, såg KENT på sjöhistoriska i Stockholm och hade 3 veckors obetald semester mitt i juli!
 
2012 var året jag klarade helt utan godis och skaffade ett fadderbarn i Senegal!
 
2012 var året när resa till Sälen började med att bilen gick sönder på vägen upp, vi fick tillbringa första kvällen på akuten i Sälen och i slutet av veckan sjuknade alla in i magsjuka.
 
2012 var året jag gick på fler nitar än vanligt å började fundera på varför jag tycker synd om dom som väljer å mista mig? Det är inte synd om dom. 
Dom är ju dumma i huvvet.
 
Hej!
 
 
 
 
 

Publiken säger
Postat av: Frida

<3 <3 <3
2013 fler symöten tycker jag!!!! Kram

Svar: Det tycker jag med!! =)
EgoElin

Postat av: Anonym

Tänk att ja ändå fått uppleva flera av dom här sakerna tillsammans med dig. Känns stort ;)

2013-01-23 @ 11:05:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback