Allt är inte guld och gröna skogar!

Sen sist har jag hunnit va i Åre, jobbat 121 timmar på sex dagar. Hej å hå. Såklart fick jag magsjuka där uppe, på natten innan hemresa. 15 timmar i buss och spy. Inte kul. Jag borde kanske snart förstå att fjälluft inte är bra för mig. Antingen spyr jag eller har jag halsfluss. Jaja.
 
Mer jag har gjort? Jag vet inte. Jobbat typ. Äta jobba sova dö, men inte gå och fiska!
 
Just ja, jag har fått ett fjärde gudbarn också, jag måste va en jäkla bra förebild enligt morsor och farsor eftersom jag får så många förtroenden. Vet inte riktigt hur det kommer sig men jag är ju snäll och ordentlig och så.. Didrik Hällmar är mitt nyförvärv på gudbarnsskalan, jag ska lära han allt jag kan!
 
Annars tycker jag att människan blir mer och mer tragisk. Allt är så bra, alla är så lyckliga, och så sitter jag här å vet den bistra sanningen att allt inte är bra och alla kan omöjligt va lyckliga. Det är ett faktum.
Folks reaktioner på utvalda händelser retar mig också till vansinne. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: visa för sina vänner på facebook att man "bryr sig" genom å gilla saker hjälper inte. Gör,Nåt.På.Riktigt.För.Fan!
 
Här sitter jag å jobbar i Åre! Vissa jobb är lite bättre än andra.