Nere men uppe på fem!

5 saker man inte behöver göra:
 
Sak 1. Man behöver inte skriva saker på facebook om man ändå inte tänker tala om för allmänheten vad det handlar om. Vad får man ut av det? Om man ändå bara ska svara "nä inget jag vill ta här.." när folk frågar t.ex vad som hänt, varför ska man ens då nämna nåt om det? Fatter inte.
 
Sak 2. Man behöver inte tycka om alla. Men man kan respektera alla.
 
Sak 3. Man behöver inte skriva som om man vore sitt eget spädbarn. Dom vet inte ens vad skriva är.
 
Sak 4. MAN BEHÖVER INTE SÄRSKRIVA.
 
Sak 5. Bli frisk, tydligen. Jag blir ju bara värre å värre.
 

Long time no see.

I helgen gjorde jag kanske inte mitt smartste drag i karriären. Jag drog på kryssning även att det kändes som jag låg för döden. Men när människor börjar säga att "om inte du åker så åker inte jag", då åker man ju med. Tar en för laget så att säga. Såhär i efterhand, även att jag är om möjligt ännu mer risig, så var det helt klart värt det.
 
Nu är jag i alla fall hemma, sjukskriven från jobben några dagar och försöker kurera mig för min Sälenresa som påbörjas på söndag. Kämpa!
 
#annars#hatar#jag#detta#jävla#fenomen#så#jag#tror#jag#smäller#av
 
Å så vill jag, som mycket rutinerad fejjanbildbytare, bara informera om att man faktiskt kan FLYTTA sina omslagsbilder så man slipper se ett halvt huvud i nederkanten eller så.
 
Nåt annat jag har på hjärtat? Nej tror inte det.
 
 
 
 

Lööörda.

Lördag baby!
 
När jag vaknade idag, i ottan, och kom på vad jag hade drömt så skämdes jag lite. Hade man kunnat styra drömmar hade jag aldrig drömt det, det är ett som är säkert!
Jag drömde om ett Svenssonliv med en kille som jag inte har så mycket till övers för. Trodde jag! Vi gjorde allt som man gör i en familj, fast utan barn.
Nästa gång jag ser han kommer det kännas som jag vet exakt vad han ska göra när han kommer hem. Typ. Vad han gillar för mat och när han går å lägger sig på kvälla.
 
Ikväll ska jag ut. Det händer inte så ofta nu för tiden, dels för att jag jobbar massor hela tiden, och för att jag inte vill. Jag tycker inte det är kul, inte här hemma. Det är kanske bara en fas jag går igenomg. Man kan ju hoppas. Jag vill inte behöva ha tråkigt resten av mitt liv.
 
Annars vet jag inte. Simmade i torsdags, klockan 7 på morron. Har träningsvärk efter det, jag simmade som om jag vore Michael Phelps, fast han är ju lite vek å simmar sällan 1000 meter som jag gjorde. Inte konstigt jag har ont i överallt efter den pärsen!
 
Nähä. Mamma bjuder på lunch har jag hört.
Hej!