Fenomenet gå på harrys

OM jag ska festa ikväll.


 

  1. Kvällen kommer börja mä att Tanja å jag blandar oss varsen goding bestående av sprit, fanta pineapple grapefrukt..å snoppsugrör till dä.
  2. Mina ögon kommer börja rinna efter ett tag å jag kommer bli täppt i näsan.

  3. Sen kommer jag bli trött. Å då kommer jag prata om massa seriösa grejjer. Dä ä i dä här stadiet jag å Tanja brukar börja gråta för allt möjligt.

  4. Sen kommer vi bli pigga som mörtar å sjunga karaoke å ringa te folk å sjunga å prataprataprata.

  5. Vi blir jääättepejron (vårat ord för full. Full är ett töntord) å tycker vi är bra på allt vi gör å att vi ä skitsnygga.

  6. Sen kommer vi på att vi faktiskt skulle behöva åka nu om dä ska va lönt överhuvudtaget.

  7. Fixar skjuts efter mycke tjat.

  8. Har halvkul på Harrys som vanligt. Hänger nog mest på dubbeltoan eller försöker vi förklara ett å annat nyttig för vakterna. Vi är inte jobbiga ett dugg vi.

  9. Kommer på att Jahaaa..hur ska vi komma hem nu då?

Ibland får vi ligga sked på kyrkogården ett tag mä Micke å Spurre å Tony. Men ofta löser dä sej bättre än så. Å nu menar jag inte att dä ä nåt fel på dä. Men dä ä kallt å alltid skönare å få sova i sin säng. Ensam såklart. Inget jävla harrys-ragg i min lägenhet.

-vaknar upp imorrn å tänker att va fan skulle jag dit å göra. dä ä ju så jääävla tråkigt varje gång. Aldrig mer harrys- 

..sinnsykt..

Lördag. Mycke grejjer å göra.

Dagen började mä en promenix mä min kära vän lillskitsofiiie. Mycke hurtiga vi. Drog en sväng på ica å köpte frulle.

Man måste ju lyxa till dä när dä ä helg. Å som ni vet vid dä här laget..på måndag börjar ju mitt nya liv.

Igårkväll va Angelica här. Kollade in let's dance finalen å sådär. Jag tycker Tobbe skulle vunnit. Men man kan tydligen inte alltid få som man vill här i livet.

Känner att jag nästan har varit översocial. På så kort tid lixom.

Jag har fortfarande inte hittat min cykelnyckel, iofs har jag nog inte letat nåt mer heller. Men man tycker ju den skulle kunna dyka upp lixom. Hade dä varit i Norge hade jag skyllt på Thomas å Agda. (spökena i mitt å Tanjas rum)

Det er helt sinnsykt syns jeg..

Nu får jag nog ta mitt pick å pack å åka te mamma. Pick å pack i dä här fallet är alltså tvätt.


Ciaao.


image33

Norges tre netteste jenter.


Grillning on the schem.

Fredag idag. Ida fyller 2 år. Grattis lilla skrutten snart kommer jag mä mina presenter.

Å här sittar jag å äter pastasallad från fiket i godan ro. Jättegott.

Har varit å hälsat på hästen lite. Tjock va hon. Kan nog va pälsen som gört.

Sprungit mä Tanja idag på morron. Inget fjoll där inte. Seriösa flickor vi. Alltid. (å där ljög jag igen)

Vi är bjudna på grillparty imorrn jag å hon. I halmstad av alla ställen på jorden.
Vi sitter hellre här å luktar på blommorna..eller?


29/3

Veckans favoritlåt.

Sick cycle carousel - Lifehouse


Dagens kommit-på

Att varje gång dä ä vägarbete eller jag ska parkera där dä ä mycke bilar måste jag sänka radion. (Koncentrationssvårigheter?)


Dagens vuxenpoäng.

Bakar kakor. R


Dagens mammavarning.

Ida ska sova här inatt.


image32
får dä lov å va en rosa kaka?


hurtbulle.

Klockan är 9.04. Å redan idag har jag hunnit mä å simma å städa lägenheten. Dä ä sjukt.

05.55 ringde klockan..06.00 gick jag upp till Hagadal. Kvart över skulle jag möta Tanja, men hon hade minsann försovit sej så jag fick ringa. Hon kom som ett skott. Vi simmade 1000 meter. Grymt.


Hem, käka frulle bestående av fil, flingor å 2 knäckebröd mä leverpastej
. Läsa tidningen som jag faktiskt fick idag. Brukar få den varje torsdag. Snällt. Å sen städade jag.
Skickade mess te Emma. -> vad ska ni göra idag?

Hon svarade ->Tänkte du skulle komma hit hjälpa oss å städa. Putsa fönster å så. Va tycks?!

Herregud vilken fråga.


Angus å jag i en skog i Hultsfred.

Nu har jag precis haft fikaparty här. Å dä va total kaos mä en helvild liten Arvid, 2 år. Han kastade mina saker hej vilt(mm! dom gick sönder!) å han hällde ut allt han fick tag på å kastade  sina kakor å herregud! I mitt pedanta heem! Dä va nästan så jag ville gråta. Men nu ä han borta å jag får börja städa.
Men dä va rätt trevligt i alla fall.


 

Sprungit har jag gjort. Idag igen. Å nu sprang jag heela vägen..utan å fuskgå en enda gång. Angus ä en bra springvän. Han blir aldrig trött. Då känner jag pressen. Även att han bara ä en hund.Här ä han, min joggarpolare. Å så skruttungen.


Söten.

Dagens gulligaste.

-Är du min lilla skruttunge?

-Näe inte tuttnje, säger hon å skakar på sitt krulliga sötaste huvve.

Men hon är min skruttunge även om hon inte vill dä.

Ida alltså.


Värt å glutte på.

image25image26
Den där mössan tvingades jag ha på mej när jag fileade lax i Norge. exakt så såg jag ut förutom att inte ett enda hårstrå fick hänga utanför.Plus vita brallor, vit skjorta, gummistövlar å platsförkläde å gummihandskar. Hett värre! Å ändå blev jag å Tanja utsedda te norsk sjömats vackraste jenter!
Hur fan kan dä komma sej? 

å sådär ser jag ut när ja väntar på mamma å mormor.


 


å sådär ser jag ut när dom inte kommer. då får man roa sej själv genom å försöka se ut som en fluga.


 


i just can't help it.


Å nu har jag gjort dä igen. Ätit choklad. Mitt jävla pucko. Dä betyder att jag får ont i magen. Men va gör man när den ligger i kylskåpet å man har pms å ett sjukt chokladsug? (jag skyller alltid på pms, ca 3veckor i månaden har jag dä)image24

Revolution.

Idag har dä varit en sån där jagvillutpågatanåhoppahopprep dag. Men dä skulle inte se bra ut om jag ställde mej här ute å hoppade.


Å dä har även varit en sån dag när dä vimlar av hångelobjekt ute. Jag ler, säger hej å vinkar lite. Å ibland får man svara på hur man mår.

. Jo bra men låt mej gå nu för helvete för dä här ä pinsamt! .


Å så har dä vatt en sån dag när jag har kommit på att mjölkchoklad inte är nåt vidare för mej å äta. Fan oxå!

Pappa har kommit på att bilen inte går som den ska oxå. Men hej jag har inte råd å köpa nåt till den.

Å så har jag bakat negerbollar.


news.

Okej gott folk. Än så länge idag har jag :


--> Varit ute å sprungit. Å jag höll på å dö av jobbighet. Plus att dä kändes som min rumpa var världens största å att den skumpade som aldrig förr. Men nu ä dä gjort å jag känner mej rätt nöjd.


--> Ätit frulle mä pappa å Emma å Ida
..Adam han bara suger tutte.


--> Varit på arbetsförmedligen
. Sådär duktig som jag påstod att jag va är jag inte. Men dä kan dom gott få tro. Då tycker dom om mej.


-->Tvättat bilden
. På order av min kära far. "dä sätter sej fast skiten, du måste tvätte oftere annars får en inte bortet siddu!" Jajajaja.

--> Ätit två pizzabullar. Hur gott som helst.

--> Å nu väntar jag på Emma. Vi ska gå inte te Hultan city.


Vilodag.

Jag vilar aldrig på söndagar. Förutom när jag är äckligt bakis. Då vilar jag som aldrig förr å tycker synd om mej själv som inte kan tacka nej om jag blir bjuden på en å annan öl för mycke kvällen innan.

köpa själv? nej nej!


Men idag har jag börjat dagen mä å diska..dä ä bland dä tråkigaste som finns tror jag, Man blir så äcklig om händerna. värsta russin. Snart ska jag på mat hos mamma..14.00 bjuds dä på kylling, som dä heter på norska. Å efter dä får dä bli en promenad..så ä kycklingen borta å då får man äta lite extra ikväll. Eller? Dä ä dä som INTE är mitt nya liv, men dä börjar ju imorron ni vet.

Imorrn har jag rätt mycke å göra egentligen. Jag måste ju till ams, å jag måste förmodligen kolla ett å annat jobb, å så måste jag baka nåt, för på tisdag ska jag upp te dagis å bjuda mina små barn på fika. Å så måste jag gå till tidningen mä en bild på Ida, för hon fyller ju år på fredag. Å så måste jag nog sola lite kanske.


Jag ska nog tvätta lite idag. Dä kan man behöva ibland..men hur kul ä dä. Lika bra å köpa nytt. Men nu går ju inte dä för jag ä ju helt plötsligt en fattiglapp. Va hemskt. Dä ä ju så mycke jag vill haaa!


Nu blev dä fint väder. Jag svor lite idag på morron när jag kollade ut. Då va dä bara grått. Nu ä dä strålande sol här i Hultsfred minsann. Då måste jag ut. Jag vill ha en balkong! Dom som bor åt andra hållet har dä, men inte vi andra.


När jag ser nåt läskit på tv på kvällarna blir jag så himla fånig. Igår dök dä upp en äcklig gubbe bara sådär mitt i en film..då ville jag nästan skrika lite. Å så kunde jag inte kolla upp över tidningen jag låg å läste samtidit, för då fick jag för mej att han skulle stå där. Dä ä inte bra. Å på jobbet häromdan blev jag övernojjig..då fick jag för mej att dä skulle hänga en gubbe i ett rep innanför nån av dörrarna jag låste upp. Å jobbar man på hotell låser man upp ett antal dörrar. Va rädd jag va. Men dä hängde ju såklart ingen.

Dä va bara för jag va själv på hela stället jag blev sådär. Läskit.


 

Nej nu får jag packa mä mej min tvättpåse å åka te mamma. Eller ska jag tvätta imorrn? Dä ä bättre för då jobbar hon..å då slipper jag "Elin du har faktiskt en egen tvättstuga"-tjatet. Dä hon inte vet har hon inte ont av.

Så får dä bli.


Ringer en vän.

Mä en fläta i håret å pokerfejs på tvn sitter jag här å ha kommit på exakt hur pank jag kommer va i maj. Då va jag tvungen å ringa Tanja för  ekonomisk rådgivning. Men hon är exakt lika pank.

Das war alles.


västkusten.

Lördag. Fint väder. Lite Ida, lite Angelica å en 1,5 timmes promenad har dä blivit än så länge. Å mat. Köttbullar å makaroner.

-Hej Elin, ä du oxå här?

-Nej nej, jag ä fortfarande hemma.

Varför ställer man sådär dumma frågor. Jag gör dä själv oxå. Dä ä nog för man inte vet va man ska säga..eller nåt.

Å jag hatar frågan..så va gör du nu för tiden då? För dä första tror jag folk mest frågar för att dom känner sej tvugna å låssas bry sej..å för dä andra så har jag ju faktiskt inte tagit tag i mitt liv än. Dä verkar ju alla andra i min gamla samhällsklass ha gjort. Sen vi slutade har jag jobbat på hotell, dagis å fiskfabrik..jag ä inte direkt på g å bli socionom. Men jag har rätt kul i alla fall.


 

Nu är nog mitt hus på västkusten snart fixat. I ren panik. Annars blir dä dregen å jag nån annanstans. Dä ä ett bra hot.
image22
Guuuuud!


vett å etikett.

Fredag. Jag har jobbat. Bonat golv mä Lillian. Jääävlar va halt dä va. Dä kunde blivit några brutna ben där. Men stadig som jag ä stod jag på bena.

Okej..nu får jag förklara mej lite känner jag. Jag gillar inte bara Håkan..jag har en till favvo..å han heter Lasse Winnerbäck. Jag kan inte välja mellan dom. Så klaart jag stöttar Linköping. Staden next door.


Jag har käka våfflor idag. Mormor bjöd på dä. Dä ä gott. Men jag åt grädde..å dä tål ju inte jag. Så nu sitter jag här å skäms å har tokit ont i magen. Återigen får jag säga ->mitt jävla pucko.


Åh jag borde nog ringa min gode vän tanja nu istället för å sitta här. vi ska ut å gå. Hurtiga som vi är. Wehu.


Ja, dä får bli så nu..inget mer å komma mä för dagen.


 

Vi är lördagens änglar som virvlar i stan, vi är dom som du hatar en söndag på dan.

Men vi är fan inga yuppies mä feta cigarrer. 


Håkan å Elin

Just nu ä dä Håkan Hellström på fullt ös i min stereo å dä ä tokstädning av garderoben. Å idag får jag inte tänka att dä kan va bra å ha. För dä ä aldrig bra å ha. Dä kommer bara hänga te nästa gång. Nu åker dä i UFF. Dagens goda gärning.

Back to work.


tack för tårarna på kinderna  å stjärnorna på himlarna Håkan!

image6


Dåliga jag.

Nu har jag dragit mitt strå till stacken å köpt laktosfri mjölk. Nu får dä va nog mä ont i magen för min del. Å ja, jag borde ha köpt dä innan. Men inget slår ju ett glas iskall äkta lättmjölk. Dä ä hårt.


Idag fyller lilla Adam 1 månad, dä ä inte annat än att Emma å jag måste fira lite. Dä går åt helvete mä mitt nya liv som började på riktigt igår. Igen. Dä har börjat ett x antal måndagar dä där nya livet.


Framtiden.


Har jag ens nån framtid? Oj va dä där lät tragiskt. Men man vet ju aldrig. Jag har inte börjat pensionsspara. Jag får ta mej en tripp te Gerd på banken tror jag. Hon ä en toppenbankkvinna hon. Jag ska ju va en sån där som min mormor..hon ger ju pengar te oss hej vilt. Jag ska oxå bli en givmild mormor. Då får jag snälla barnbarn.


Om jag hamnar på hem..då blir jag säkert för jävlig. Ego som jag är. Jag ska bara ha å ha å ha.


Men innan allt dä där borde jag kanske börja plugga. Typ i höst. Å sen borde jag gifta mej, skaffa barn å hus å allt dä där. Men åh..varför börjar jag komma i den där känna-pressen-åldern? Dä behöver jag ju inte. Jag ä inte som alla andra. Jag har för mycke å göra.Jag har ju rätt mycke visioner om framtiden egentligen. Tex ska ju jag å Tanja starta våran radio Wedi Wadio, å så vill jag ju åka te mexico å bo där å jag vill åka på späckhuggarsafari å gud va jag vill mycke. Men dä händer ju fan inget. Jag är för dååålig.jag tror dä kommer gå såhär för mej -> Jag kommer gå kvar på hotellet å jobba rumpan av mej å så kommer jag flytta ihop mä nån här å så kommer jag ha dä tragiskt för resten av livet.


Dä ä värsta tänkbara scenario! Å dä får inte hända bara. Men om jag tänker att dä KAN bli sådär. Då kommer jag ta tag i mitt liv.
Lite mysigt vore dä allt å bo på västkusten i ett grymt hus mä ett kul jobb en finfin man. Gärna Dregen.


vet ni?

Nu tänker jag i ren protest inte skriva blogg förrän folk kommenterar. Annars vet man ju inte om nån läser å då ä dä jävlit onödigt å hålla på.
(nej jag har inte ätit taggtråd te frukost!)


Åhhhh!

Okej. Shoppingen igår. Dä gick över förväntan. Mormor va mä på dä mesta. Köpte jäääcket å en tröööje.
 

Plus tre piercingsmycken te näsan. Nu glittrar dä finfint igen. Å jag provade en klänning. Men återigen, jag är ingen klänningtjej..tacka vet jag jeans. Även om den va fiiin..hmm..va kluven jag blev. Jag kanske får åka tebax..man kan ju alltid ha den där ingen vet vem jag är.

Jag har jobbat idag. Från 6-10.30. Lite lagom å börja mä efter 3 månader uppehåll därifrån. Men gud, rätt som dä va skulle alla andra gå hem. Då va jag helt ensam, läskit. Men dä fixade ju jag lätt som en plätt. Jag ä ju så tuff.


Idag ä dä kalas hos mamma som gäller. Hon fyller år imorrn, 47. Nästan 50 som jag brukar säga. Å jag blir 23 i maj. Gammal börjar jag bli. Emma va gravid när hon va 23..men jag känner ingen press. Mamma har redan 2 barnbarn..dä räcker ju! Även att vi spanade lite pappor igår hon å jag. Fanns endel hunkar även i Vetlanda, men man kan ju inte bara gå fram å fråga om dom vill bli pappa te mitt barn. Eller jo dä kanske man kan om dom slipper betala å allt sånt, då behöver dom ju bara medverka i själva barnproduktionen.
 


Nu har jag fått order om å flyga till Falun. Är Eken svar på mina hitta-en-bra-pappa-böner?


Elins nono's

10 nono's


1. Fåglar. Dä ä dä absolut värsta jag vet. Dom får mej å hoppa in i folk på stan, släppa ratten å hålla händerna över ansiktet i bilen, skrika i zooaffärer å gå omvägar på jobbet!


2. Strumpbyxor. Jag hatar materialet. Dä får mej att få gåshund bara jag tänker på dä. På riktigt..har dä till mä nu bara för jag tänker på eländet. Uhhh!


3. Bakisdagar. När dä ä sådär riktigt extremt så man inte kan röra sej på hela dagen.


4. Räkor. När jag å Micke va på balen råkade jag få in en i munnen..dä va nära att jag spydde. Äcklig konsistens!


5. Köra bil i snö. Jag kaan ju lixom inte..I'm a dålig bilförare.


6. Sånt här --> Körkort? Klart jag har, va trodde du?<-- Fan ställ inte puckofrågor te dej själv. Anti!


7. Köhångel. Vänta te ni kommer hem, stå inte framför mej på Willys å låssas att dä ä romantiskt. (nej jag ä inte avis, inte ett dugg)


8. Åka hiss. Dä kan ju stanna å ingen hjälper mej. Jag går gärna i trappor.


9. Smält glass. Dä ger mej kväljningar..likadant mä potatismos. Jag tror jag ä känslig för konsistenser?


10. Hultsfred. Vad gör jag häär?!


Nu ä dä shopping som gäller. Idag igen. 4-generationsshopping som jag brukar kalla dä. Jag, mamma, mormor å Ida.


överseriös.

Återigen har jag bekräftat att jag faktiskt är världens bästa moster. Den här urgulliga lilla jeansjackan har jag köpt till Ida idag.


175683-17Ä den inte söt så säg!

Jag har alltså varit på lite shoppingtur såhär innan dä händer. Jag hittade dä jag skulle te mamma å allting. Bra, då har jag dä gjort. Träffade mormor å morfar oxå. Alltid lika spännande. Å när jag sto å skulle betala på duka eller va dä heter nu för tiden..ja..då funkade inte mitt kort. Herregud tänkte jag. Men dä löste sej..dom fick helt enkelt ordning på dä. Jag ä ju ingen fattiglapp utan ett öre på dä, dä vet jag ju.


Idag vaknade jag 06.15..å då gick jag upp, helt utan anledning. Men va gör man när man inte kan sova lixom?

Å ja, jag har rakat benen å jag har dammsugit..så av allt jag skulle göra har jag ju bara diska kvar. 3 glas å två knivar..dä går ju rätt fort faktiskt.


Min balkongdörr ä öppen..eller jag har lixom ingen balkong..bara en dörr rätt ut i luften. Har dä nån mening egentligen? Dä skulle ju lika bra bara kunna va ett vanligt fönster. Jag fattar inte. I alla ä dä skönt mä lite frisk luft in här.


Nu ä jag tokhungrig..käkar lite godis. Dä ä inte bra gjort av mej. Men va gör man. Orkar inte laga mat nu, å tacos står på schemat i eftermiddag nån gång. Dä kan ju räcka. Å nu tror jag att jag ska städa min toalett även att dä inte finns mä på min måstelista för dagen.


Mitt andra inlägg för dagen. Dä ä på gränsen till överseriöst kan man tycka.Fullt upp.

Idag måste jag raka benen, köpa present te mamma, leta efter min nyckel, dammsuga, diska. Uhh!


Dä ä tur att jag inte jobbar mer. Igår va ju min sista dag på dagis. Lite sorgligt. MINA barn ä ju så gulliga. Men jag ska tebax redan på onsdag så jag hinner ju knappt sakna dom. Å i sommar ä dä dom å jag som käkar glass på eftermiddagarna!


Rosa hår.

 
Jag tror nog jag vill va rosa  å svart i huvvet igen.

Mitt jobb i ett nötskal,

Prat mä en 3årig liten dam på dagis.


-Tar du på dej dina byxor nu då så vi kan gå ut?/jag

-Men dom ä så jävla stora!/hon


Hur chockad blir man? Jag ville ju skratta, men dä kan man ju inte. För opedagogiskt. Fy på henne.


Nightblindness is the låt.

Bloggar samtidigt som jag spanar in David när han springer halvnaken i sin lägenhet å städar. Inte alla som har dä så bra som mej.
Hundarna skäller där nere..bara för att jag har stängt dörren. Hade den vatt öppen hade dom luggit på altanen minsann utan å vilja komma in. Puckon kallar jag dom rätt ofta. Å andra fula saker.

2 dar kvar å jobba på dagis nu. Sen lämnar jag över allt ansvar till Therese. Men hon ä helcool så jag tror dä går bra. Men vem ska hon snacka skit mä när inte jag ä kvar kan man undra! Vi har ju våra teorier om saker å ting.

Idag tvättar jag kläder. Hos mamma såklart. Jag gillar inte tvättstugor har jag kommit på, därför besöker jag dom inte. Å här kan man ju råka glömma att man tvättar å så åker man hem å nästa gång man kommer ä dä färdigvikt å klart. Så smart är jag.

Min msn är mupp nu igen märker jag.  Men jag orkar inte bry mej, å nu måste jag åka hem te Tanja så ska vi gå å betala våran reesa. Eller i alla fall en liten del av den. Dä drar ihop sej för sooolen!

hej då gott folk.

a la Elin

Jag har en förmåga att:


* Alltid känna på plattan om den fortfarande ä varm efter ett tag när jag har lagat mat. Aj.

* Va dumslö. Lämna grejjer i bilen istället för å ta in dom. Jag behöver dom ju till slut, dä vet jag ju.

* Inte säga tack när jag väl får en komplimang.

* Inte ringa å rösta på t.ex lets dance men ändå gnäller jag när dä inte går som jag vill.

* Inte handla. Jobbit å aldrig ha nån mat typ.

* Ringa pappa så fort jag har nåt slags problem. Även om han inte kan lösa dä från sitt jobb.

* Tycka att Tommy Lee å Dregen ä heta som attans. Mmmmm.

* Va totalt okoncentrerad när jag kör bil.

* Va en lättretlig jävla pmsbrud. Jag vet att jag ä för jävlig men jag kan inte rå för dä!

* Alltid betala räkningar en lön i förväg, grymt.

* Se likheter mellan folk. Dä ä jag lite fixerad av tror jag.

* Bädda sängen varje dag.

* Kolla på efterlyst å va tokrädd resten av kvällen.

* Få klösmärken av min katt..han är för lat för å hoppa..han klättrar upp i knät.

* Stressa.


the ark. ja tack.

Lördag. Jag är hemma. Jag har dä bra. Jag är frisk å allting.

Idag har jag hållt i lilla Adam för första gången. Men han va lite vild..jag skrek på Emma. "Men Emma, nu får du komma..nu slänger han mä huvvet å håller på..å nu ä han vansinnig..kom å taa han nu då! Emmaaa! Koom" Men jag fick klä på han å allt..herregud dä känns ju som han ska gå sönder..han ä så miiiniliten. Ida va aldrig så liten va jag kan minnas.


Har varit på fotboll idag. Grymt väder. Å jag har kommit på att jag inte ä en bra människa. Såg en gammal kompis komma å gå. "Oj Emma kolla där, inte igår jag såg han..herregud jag måste kolla bort!" å så hälsade jag inte, mitt jävla pucko. Men så väl känner vi ju inte varann..å han va ju låångt bort. Sådär gör jag när jag känner mej extremt osocial.

Va har jag mer gjort. Jo..städat hela min lilla lägenhet. Nu ä den sådär tokit fräsch.

Blev inget party idag..skönt dä egentligen. Jag skjuter upp den där bakisdagen längre å längre. Dä förstör ju hela dan. Dä ä knappt värt dä. Imorrn ska jag å pappa glida te Vetlanda å kolla läget. Dä blir nog en trevlig tripp dä.


Va har jag för röst egentligen? Varenda människa kommenterar den. Jag borde bli radiopratare tror jag. Å dä ska jag ju. Tanja å jag har massa radio på min dator..men tyvärr kan jag inte dela mä mej av dom. Då blir ni rädda för mej. För när dom är gjorde är klockan runt 22, vi är på Öland, i en källare i Köpingsvik, har ett glas framför oss som är påfyllt ett antal gånger. Vi har kul åt dom i alla fall. Vi är fööör roliga!


Nu måste jag koncentrera mej igen.

Hej å hå.


Rubriklöst.

Nu har jag ätit på tok för mycke känner jag. Uhh! Plus att jag försöker hitta min nyckel te Fredensborg, jag ska jobba där nästa söndag 06.00. Herregud va dom kör mä mej. Jag hinner inte avsluta ett jobb förrän jag ska på nästa. Attraktiv på arbetsmarknaden!

Jag tror jag ska ringa te en sån där som vet vart man har lagt saker. För jag hittar verkligen inte nycklen..nyckeln skriver man nog..men så säger man inte...å i min 35kvm stora lägenhet kan dä ju inte komma bort bara, tycker man ju!

Snart ska jag ut å gå mä Emma å lillbäbisen. Dä kan jag behöva. Å han ä ju rätt gullig faktiskt. Han blir nog cool.

Jag har solat idag oxå..höjt priset har dom gjort. Bara sådär helt hänsynslöst. 55 spänn för 20 minuter..jag hade ingen femma,,fick betala 60 å alltså sola 22 minuter. Lurendrejeri. Men dä drabbar ingen fattig å jag blev lite brunare än vanligt. Man luktar rätt äckligt efteråt. Burned.


Min ena telefon ä värdelös. Batteriet bara dör å dör. Tacka vet jag min gamla lilla pärla..hur många gånger den än har vatt i golvet ställer den alltid upp för mej. Nya grejjer ä inte alltid bra grejjer. Därför måste jag röra mej mä två. En pålitlig å en opålitlig.


Jag borde dammsuga å moppa golvet. Dä ä väldigt dax. Men jag tror inte jag känner för dä. Kan jag ju göra i helgen. Då har jag säkert inget annat för mej. Förutom att jag å Tanja kanske ska dra en pejron. Å då kommer jag blir tokit bakis eftersom jag inte har festat sen den 21/1.  Jag vet. Dä ä tragiskt. Dä ä på tiden för en prat i telefon på dubbeltoan på Harrys. Blinka mä ögonen så man får inträdet betalt "men om vi betalar åt er kommer ni skiita i oss där inne ändå!" "men neeej då..herrreguud sånna ä inte vi", sa vi å smet mä en gång. Dåliga Elin å Tanja, fy skäms!. Å man kan fixa så folk bjuder på öl å fixa gratis skjuts hem. Dä ä en lyckade kväll.


Nu får jag ta tag i mitt liv å gå ut å gå mä min kära syster som förmodligen inte ä så himla kär längre. I alla fall inte så dä syns på henne. Man ä nog inte dä när man har vatt ihop mä samma i typ 12 år!

Jag å Tanja diskuterade dä där förut..hennes farmor å farfar har varit gifta i 55 år..på pricken idag, Herreguuud..hur ska man palla sånt. Samma gubbe i 55 åååår! Men hittar man väl mr.right som tydligen hennes farmor har..då kanske dä går. Hm. Dä ä verkligen värt å fira.


Okej. Nu går jag. På riktigt. Å jag ä trött på min dator. Den har druckit vin å fungerar inte normalt.

Tack å hej.175683-11

Här ä han. Lilla nyförvärvet. Tokgullig å mer lik mej än sin egen mamma? Hm.


Leende guldbrunt öga.

->Jag åker gärna till afrika å kollar in mörkt folk. Dä vet du. Men jag har inte råd.

->Nu kollar jag på outsiders,,överbegåvade barn handlar dä om. Jag kan oxå va ett sånt, jag kom aldrig på min grej bara.

->Jobbet idag, gick bra. Men man kan inte äta soppa mä händerna. Ingen vidare bra grej.

->Haft Ida här hela eftermiddagen. Hon är för rolig. Vi har fikat å sjungit Hakuna matata..dä ä oord som är braaa.

->hos läkarn å hämtat mina sjukskrivepapper

->Sopat golvet. Jo jag har en dammsugare, men dä ä lite jobbigare.

->Funderar på å köpa ny säng. Men kommer på att min ä för skön för å bytas ut.

->Dä finns helt enkelt olika typer av listor.


Egentligen ä jag hungrig. Men orkar inte laga mat. Men lite spaghetti mä vitpeppar å salt på skulle sitta rätt fint känner jag. Å en ketchupklick å doppa i. Smarrit. Jag lever så kallat ungkvinneliv..äter direkt ur grytan, dricker direkt ur 1,5 liters flaskor. Kvinnlig som få. Man ä ju inte mer än människa.


Jag funderar lite på å fixa färgade linser..men jag undrar om dä funkar på mina tokbruna ögon. Dä kanske lixom inte kommer synas. Dä ä ett handikapp mä brunt.

Mina slingor syns nu i alla fall. Finfina grejjer.


Matlagning på schemat.


 Hm..dä ä lite lurit. Yes. My eye.


Kärt återseende.

Nu har jag å Tanja bokat resa te Spanien. 1e juni drar vi iväg te vårt käraste Lloret del Mar. We love that place!

Hela juni är en partymånad.

-> 10 dagar i solen

-> 4 dagar konstant kalasform på festival,

-> 3 dar midsommarpartajjande på Öland.


Herregud. Jag kommer inte hinna jobba. Dä får man ju förstå. Dä ä tur att min minichef är cool. "klart du inte ska jobba elin,,gå på festival å åk te öland..herregud du måste ju ha kul! Dä här fixar jaag."


Idag har jag jobbat. Dä gick bra. Småstollarna va ovanligt gulliga tyckte jag. Dä ä nog för jag har vatt utan dom ett tag.Jag har även ringt å tagit ett snack mä läkarn, å jag har ringt å anmält en försvunnen faktura. Va jag hinner mä. Plus att jag ska te frillan idag igen å fixa slingorna som inte syns. Gratisgrej. Bra. Dä ä inte klokt va aktiv jag är. Tror till å mä jag tänker sola.

Igår hade jag å Tanja världens fika här. Deppfika även kallad. Dä tyckte vi allt vi va värda. Dä ä bar å ät.

Nu får dä bli nyponsoppa å en macka. nice.


Hjälp.

Hej Bullen, jag har ett problem! Jag hatar duschdraperi som kryper intill när man duschar. Låt mej va för tusan! Man puttar bort..å sen ser man hur dä kommer krypande. Bläk. Ibland spolar jag vatten på. Hjälper inte heller. What to do?

ÄR jag som har skrivit brevet. Den här gången.


Meningslöst Ego.

Just nu sitter jag å käkar frulle, bestående av flingor, mjölk å en macka. Jag bloggar. Och jag försöker febrilt få tag på min syrra. Jag å pappa har lixom planerat å dra dit å fika 11.00 helt utan hennes vetskap än så länge. Kan ju va bra om hon svarar då så hon hinner förbereda nåt gött.


Å igår flyttade jag hem te min lägenhet igen, efter en vecka hos mamsen å papsen. Kastas in i verkligheten igen bara sådär ä minsann inte så lätt. Ingen diskmaskin..dä leder nästan till att man inte vill äta. Ingen egen tvättmaskin, borde gå naken alltid för å spara på tvätt. Dä skulle förmodligen inte uppskattas av vidare många, kanske gubben nedanför. kHar knappt ingenting i kylen, dä ä ju nästan dä värsta. Men ändå går jag där å glor precis som att dä skulle ha flugit in en chokladkaka å lagt sej där på dom fem minuterna jag inte har kollat. Har aldrig hänt, men jag tror fortfarande dä kommer hända. Keep kolla Elin.

Däremot kan jag ju kolla på va jag vill på tv utan tjat från 3 andra, å jag kan hänga vid datorn utan å va "så himla osocial", jag å Tanja kan prata i telefon hela dagarna utan att nån "har ni verkligen nåt å prata om" Kanske inte men vi ringer ju gratiiiiis!

Så egentligen kan man ju säga att dä ä plus minus noll å va hemma igen.


Annars då?
rätt konstig fråga..jotack dä ä bra..ANNARS hade dä varit dåligt.

På måndag börjar jag jobba igen, efter 2 veckor sjuk. Äntligen säger jag faktiskt. För dä ä inte kul å va hemma. Å egentligen har mitt vikariat på dagis gått ut. Igår. Men..jag ä ju så bra så jag får va kvar te den 14e mars. Respekt. Men sen är det over and out. På riktigt. Får ju hoppa in å så. Hoppas dom blir sjuka. Jag borde smitta dom.


Snart åker jag å Tanja te Norge för å återuppliva lite galna minnen! Dä blir så jääävla kul! Tror jag. Först ska vi bara överleva 110 mil i en dieselbil utan fungerande cd, utan fungerande turbo å mä en ratt som skakar som fan när man kommer över 90. Grymt.


Jag borde raka benen ser jag..men dä ä rätt jobbigt. Så länge jag ser tatueringen får dä gå an, när den växer igen kan dä ju va dax. Bädda sängen borde jag oxå. Dä ä jag rätt bra på efter 5 år i hotellbranschen. Undrar hur många sängar jag har bäddat egentligen. Vill knappt tänka på dä. Å jag vill verkligen inte tänka på hur mycke som har hänt i dom, vilket jag precis sitter å gör nu! Bläk.


Min msn vägrar funka. Otur. Jag har blockerat rätt många på sista tiden. Sånna där hej-vill-du-se-kuk idioter. Nej tack jag har sett sånna innan. Dont need it.

Ah, men nu ska jag faktiskt inte skriva mer här. Jag har annat å göra. Som ni vet.

->bädda->diska->åka till Emma<-


Tack å hej. Bästa tjej.