Vilodag.

Jag vilar aldrig på söndagar. Förutom när jag är äckligt bakis. Då vilar jag som aldrig förr å tycker synd om mej själv som inte kan tacka nej om jag blir bjuden på en å annan öl för mycke kvällen innan.

köpa själv? nej nej!


Men idag har jag börjat dagen mä å diska..dä ä bland dä tråkigaste som finns tror jag, Man blir så äcklig om händerna. värsta russin. Snart ska jag på mat hos mamma..14.00 bjuds dä på kylling, som dä heter på norska. Å efter dä får dä bli en promenad..så ä kycklingen borta å då får man äta lite extra ikväll. Eller? Dä ä dä som INTE är mitt nya liv, men dä börjar ju imorron ni vet.

Imorrn har jag rätt mycke å göra egentligen. Jag måste ju till ams, å jag måste förmodligen kolla ett å annat jobb, å så måste jag baka nåt, för på tisdag ska jag upp te dagis å bjuda mina små barn på fika. Å så måste jag gå till tidningen mä en bild på Ida, för hon fyller ju år på fredag. Å så måste jag nog sola lite kanske.


Jag ska nog tvätta lite idag. Dä kan man behöva ibland..men hur kul ä dä. Lika bra å köpa nytt. Men nu går ju inte dä för jag ä ju helt plötsligt en fattiglapp. Va hemskt. Dä ä ju så mycke jag vill haaa!


Nu blev dä fint väder. Jag svor lite idag på morron när jag kollade ut. Då va dä bara grått. Nu ä dä strålande sol här i Hultsfred minsann. Då måste jag ut. Jag vill ha en balkong! Dom som bor åt andra hållet har dä, men inte vi andra.


När jag ser nåt läskit på tv på kvällarna blir jag så himla fånig. Igår dök dä upp en äcklig gubbe bara sådär mitt i en film..då ville jag nästan skrika lite. Å så kunde jag inte kolla upp över tidningen jag låg å läste samtidit, för då fick jag för mej att han skulle stå där. Dä ä inte bra. Å på jobbet häromdan blev jag övernojjig..då fick jag för mej att dä skulle hänga en gubbe i ett rep innanför nån av dörrarna jag låste upp. Å jobbar man på hotell låser man upp ett antal dörrar. Va rädd jag va. Men dä hängde ju såklart ingen.

Dä va bara för jag va själv på hela stället jag blev sådär. Läskit.


 

Nej nu får jag packa mä mej min tvättpåse å åka te mamma. Eller ska jag tvätta imorrn? Dä ä bättre för då jobbar hon..å då slipper jag "Elin du har faktiskt en egen tvättstuga"-tjatet. Dä hon inte vet har hon inte ont av.

Så får dä bli.


Publiken säger
Postat av: pop-mört

jag tycker både tvätta och diska är jävligt tråkigt men det är ju härligt med vår :) Jag har varit ute praktiskt taget hela dagen.

2007-03-25 @ 18:56:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback