..bortamatch..

..igår va dä fäääst..den innehöll väl i princip dä mesta..karaoke, fyllor, gråt, skratt, snuskprat å allt som hör till lixom.. Tina  hängde  mä, min bloggvän som jag aldrig nånsin har pratat mä innan..vi är som en enda stor familj typ..å så vet man ju massor om varann fast man egnetligen inte vet ett skit..men nu är jag en av få som vet vem Fixet är. Tji fick ni.. Dä va trevlit. En bra kväll.
Jag fick inget riktigt läge å hämnas på Emma, jag hade ju lixom tänkt att hon skulle inta kalasform max. Men hon klarade sej skitbra. Tyvärr.
..däremot vaknade jag inte i min egen säng..men vart jag var..dä kan ni klura på. Eller får ni fråga. Jag kommer berätta..jag undanhåller inte sånt. Dä mest störiga va saknaden av mitt glas bakis-pm.
Jag ringde Flän. Men han hade inte tid mä mej. Jobbet gick tydligen före. Dä ä lite illa.

..ja jag vet inte. Folket..dä va konstigt..vi tittade på dom, rynkade näsan, skakade på huvvet å tänkte att va håller dom på mä..för å sen komma på att vi är likadana. Vi sparkade på dubbeltoe-dörren, vi störde oss på musiken, vi störde oss på krullets frilla, Tina tokdrack ölen, inte konstit dä blir lite tokit då allting..haha.

Vi fick åka taxi för 300 kroner, Även att jag inte ens satt fram å tjatade mej till dä. Dä ä jag en jävel på annars. Åka rabatt-taxi. Han va söt den gubben. Snäll lixom.

Nu ska här drickas PM för full hals.

Publiken säger
Postat av: Anonym

Men shit, drack jag öl igår?! Då måste jag ha stulit den från nån. Förlåt.

Postat av: jenny

Bestäm en helg ni kan komma upp hit o festa! Jag kirrar husrum för en natt =) Vi ska ju ha inflyttningsfest o shit, då kan ni komma =)

2007-08-18 @ 14:32:57
Postat av: Anonym

Nu börjar jag få ett litet, svagt minne av nånting som kan liknas vid att jag drack öl... Inte nog med att jag är superduper bakis, låg med Fixet fast jag inte borde gjort det, och fick en trevlig taxinota till frulle - inte nog med det alltså - jag glömde min gula kofta på Harrys. I garderoben. Dumt av mig.

2007-08-18 @ 14:42:26
URL: http://igobananas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback