skapare-me

Jag har fått en spekulant på mitt röda kort. Jaha tänkte jag, då är jag julkorts-skapare oxå. Jag kan så mycke saker. Imorrn ska jag lägga dä i en brevlåda å så ska dä färdas ända upp till huvvestaden. Jag gillar inte stockholm egentligen. Jag vet inte ens hur man åker rulltrappa rätt. Å tunnelbanor är som rena djungeln. Jag tror allting beror på att jag är van å kunna gå mitt i vägen å inte se en människa på vägen te konsum å sådär. Jag är inte van vid storstadslivet. Å jag vill inte bli dä heller. I guess.

Katt-Linus högg mej just i armbågen. Utan förvarning. Jag höll ett långt å innehållsrikt tal om att man inte får göra som man vill å absolut inte hugga folk. Jag vet inte om han lyssnade för han bet mej i handen sen när jag råkade komma emot hans öra när han sov. Mina händer ser rent ut sagt för jävliga ut, å då har jag bara bott här en vecka än så länge. Hur ska dä sluta.

Bonde söker fru
var roande idag. Jag skäms i vanlig ordning åt dom eftersom dom inte behagar göra dä själva. Eller, åt ett av paren. Ni vet väl antar jag. Han som förmodligen fick trycka läpparna mot nån annans för första gången någonsin, i tv.

22.22. jag kollar fan alltid på klockan då. Uh.

Ah, förresten! Idag har dä vatt sådär läskit igen. Jag har jobbat, å på jobbet gick jag å tänkte på idol-Cornelia..ni vet hon. Jag undrade va hon gör nu å sådär, för jag har inte hört nåt om henne på flera år.  Å sen på radion på vägen hem, vem fan intervjuas inte då? Jo, hon.
Jag är så läskig.

Publiken säger
Postat av: Dag (den där från Stockholm)

Tackar för kortet. Men hur kan man inte veta hur man ska åka rulltrappa rätt? Om nån vill förbi flyttar man på sig, annars står man kvar.

Och vad är det för lantis som går mitt i gatan liksom? ^^ Anyway, vad är det för elak katt du har som bara bits hela tiden? Vampyrkatt?

Dag out.

2007-12-13 @ 22:36:32
Postat av: mija

haha jag håller mä ang. Bonde söker fru .
Stackars människa. jag missade dock programmet ikväll, men väntar spänt på repris ...

Postat av: Tobbe J

Stå bara till höger i rulltrappan så blir det br a ingen blir sur:)

2007-12-14 @ 09:21:11
Postat av: Sofia

Du är inte ensam om att inte gilla Stockholm. En skitstad är just vad det är :)

2007-12-14 @ 10:05:04
URL: http://soffipoff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback