Nu ska jag blotta mej.

Okej. Vi kan ju börja mä å säga att dä va roligt. Å att jag va ganska långt in i bubblan, alltså tokpejron.  Å att folk som inte borde veta vad jag heter vet dä i alla fall. Dä har säkert mä mej själv å göra, eftersom jag är så himla trevlig av mej å måste hälsa på alla som jag råkar veta vem dom är. Jämt. Dä ä faktiskt artigt. Mer sånt åt folket.
Dä började i alla fall lugnt å stilla hemma hos Therese. Spelade spel å sådär. Mitt lag förlorade å då vet vi ju hur skitarg jag blir. Jag beskyllde dom för fusk. Inte mer än rätt.
Ja, sen vet jag inte vad som hände. Helt plötsligt va vi framme bara. Å helt plötsligt hade jag inte ens råd å hänga in jackan. Men jag va ju söt mä den på. Å så fick jag ett bidrag till den, men jag min otacksamma lilla råtta hängde inte in den ändå. Förskräckligt egentligen.
jag har en ny kommaframibaren-teknik. Folk är så blåsta alltså. Klappa dom lite på axeln, le å säg uursäkta å gå förbi bara. Skitsmidigt. Så kan man göra på toan oxå..eller går man på pöjkarnas toa. Kristin å jag. hon tog även mitt begagnade tuggummi. Urk. Vi skulle bugga oxå..men ingen av oss ville snurra. Vi va enbart i vägen.
Å som vanligt när Elin Kennmark är ute tappar hon bort alla reskamrater å tror att dä inte är bråttom.
"vi åker nu" Då blir dä fart i benen. Men om man inte hittar bilen är dä inte så lätt.
Ja, å hemvägen gick ju bra. Dä ä bra å ha mä mamsen å bli avsläppt först av alla.
Tack för skjutsen, mamma betalar

jag råkade även lova bort mej till Ulricehamn i veckan. Hm.

Mina mingelbilder kommer inom kort.
image325
ni ser ju vilken klass dä håller sej i

Publiken säger
Postat av: anders

vilken pingla... hon kommer passa med olofsson som efternamn

2007-10-28 @ 11:10:12
Postat av: ekke

Tsss!

2007-10-30 @ 19:35:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback