Kära nån då.

Jag ska sova hos Emma å Gerry inatt. När Gerry fick veta dä skrek han av glädje å jag har på känn att han även knöt händerna å  tog några små diskreta glädjeskutt där mellan raderna på willys.
 Så mycke gillar han mej, min hobbysvåger.

Vi har sett på Talang 2008. Om min familj skulle starta ett band skulle dä va katastrof. En mamma som vägrar sjunga, en pappa som bara kan spela en låt på dragspel, en tondöv syster, en lillebror som tror han ä bra på gitarr,  å så jag då, ett musikaliskt geni. 5 år tog jag pianolektioner utan å träna mellan gångerna. Ett tag spelade jag tvärflöjt, ett tag blockflöjt...å så sjöng jag å Jenny å Jejja i en kör..va hette vi nu igen. Korallerna typ. Vi uppträdde även på Silverdalens Herrgård. Vi sjöng Vandraren. Herregud alltså. Vilken jävla grej.

Börje Salming ä lite snygg för sin ålder.

Publiken säger
Postat av: Emma

Haha.. tondöv ja.. lägg ut Tanjas och din inspelning!!

Postat av: Sofia

Jaa Salming ja.. Nästan så man får lust o hämta gaffeln och karva lite..

2008-04-11 @ 22:02:24
URL: http://metrobloggen.se/soffipoff
Postat av: jenny

haha fan jag som verkligen inte kan sjunga, hur var det möjligt!! Och varför varför sjöng vi eg Nordmans vandraren, en kåkfarares låt, just där? Haha jäjä sångkarriären har jag inte fortsatt med, däremot sitter jag o spelar Fur Elise ibland på mitt piano =)

2008-04-11 @ 22:53:57
URL: http://www.pappasflicka.blogspot.com
Postat av: jessica

men shit, det hade jag totalt glömt bort.. att ingen spelade in det med kamera. vi kunde vatt mä i fredriks å filips program kanske. jaja det var nog kul för de vuxna.

2008-04-12 @ 12:25:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback