Vart bor jag?

Nu äger jag min första bil. Någonsin. Under alla år mä Pärlan har han varit mest pappas, egentligen. Men pappa har inte fått se röken av han knappt, mer än när dä skulle bytas däck eller olja eller nåt annat sånt där knepit.
Jag känner att jag har tagit ett stort steg in i vuxenlivet, imorrn ska jag ringa å försäkra den. Jag har försökt få pappa å göra dä åt mej, men nähädå..
Jag ä livrädd för svåra fråger! Jag kan inte svara, dä slår jag vad om.
När jag skulle skriva min adress på dä där ägarbytesgrejjen började jag fundera på vafan min gata hette. Jag har ju lixom inte ens gjort adressändring än.
Pappa får min post. Ooops.

..dä kommer, jag ä faktiskt bara 24 år..

Alltså.
VolvoPärlan Out- -PoloPinglan In


Publiken säger
Postat av: Kotteby

Nähädu...

Inga fler barn. Man jag skjuter gärna blanka skott. Många gånger.



Och du.

GRATTIS!!!!!

Postat av: Bananbloggen

Jag är exakt likadan - ringer aldrig några viktiga samtal själv och postar aldrig några viktiga brev i tid. Det är vad jag har min kille till kan man säga. Han är så jävla bra på viktiga samtal. han är till och med så seriös att han ringer runt till OLIKA försäkringsbolag/telefoni/elbolag osv för att se vart det är billigast! Jag mår faan psykiskt dåligt för ETT samtal i ett halvår innan. Skulle aldrig kunna ringa runt sådär.

Alla viktiga samtal är livsfarliga. En hemlis är att jag ofta brukar ringa ett samtal FÖRST från privat nummer och bara lägga på för att liksom höra rösten en gång först och sedan efter en stund det "riktiga" samtalet. Jag vet - det är helt sjukt. Och en hemlis. Men det är en bra förberedelse ;)

2008-08-28 @ 21:39:26
URL: http://igobananas.blogg.se/
Postat av: malon

en polo minsann! det tar sig! =)

2008-08-28 @ 22:37:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback