Festivalsammanfattning.

Festival 2008- en av världens bästa sagor.


Vi har bytt ut alla u mot y. Konstant. Å ni hymorlösa kommer aldrig kunna förstå riktigt hur roligt sånt kan va. Vi försökte även ta dä ett steg längre å byta ut alla vokaler mot y. Vi kan sjunga bjyllyrklyng. Lillis försökte få tåget å tyta.
 Dom ville inte. Jävla idioter.

I Avesta bor en massa dömöihööövvet-pöjjkar. Å dä vet dom om. Så går dä när man inte åker te Hultsfred. Avesta ligger för övrigt längst ner i Dalarna.

Vi har börjat varje dag i 5 dar mä party. 10,30 sådär. Mat ä överskattat verkade va mottot. Te slut va vi helt immuna mot allt..dä bara slank ner..å fort gick dä oxå. På dom bara. Men mamma, vi höll för!


Vi har sett fotboll på storbildstv, vi har sjungit nationalsången högst av alla, jag har druckit jordgubbssaft å sprutat ner hela mej själv mä vatten, tanja å lillis har ramlat in i ett tält, vi har lärt oss knäppa mä fingrarna å säga syperdysch, jag har utsetts till både charmigt blåst och skönt dum i huvvet, vi har lekt trubadurer på Tanja 5strängiga gitarr, vi har hängt i Stefans husvagn, vi har skrikit SOCKERPYFF å ätit dom..däremot har vi INTE varit bakis.
Märkligt. Men tur.


För å citera:

"jag gillar verkligen den småländska dryckeskulturen!"

..jag tänker inte ens skriva hur några av dom där 12 spritflaskorna i kylskåpet som finns kvar, eller hur många öl vi har hällt i oss.


Å så avslutar vi mä:
SYPERDYSCH


Madde å Sofia where the häng was
Lillis å Tanja å koreografin till SYPERDYSCH
..å den där tungan..

WTHW


Å nu. Den vi utsåg till bästa bilden:

"fick du mä fingret?!"

..tror dä..


Publiken säger
Postat av: Kotteby

Jösses. Att Ni orkar. Jag hade varit slut efter 12 timmar tror jag. Lite Rhodos-varning..... Sen att ni lyckats med bedriften att inte vara bakfulla borde få en stående ovation.



Du ser det inte. Men jag står upp nu och applåderar

Postat av: Lillis

En yyyytryyyyligt bra sammanfattning där Elin! tror dy fick det essentiella! tack som fan en skitrolig helg och för att avsluta med ett rynagde syperelin!! eller...syper elin?!

2008-06-16 @ 21:36:45
Postat av: joel

låter som en underbar och perfekt festival..



Vill ha!



(första och sista gången jag sa det seriöst)

2008-06-17 @ 17:00:59
URL: http://joelsunderbara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback