Hultsfred 2009!

Enligt mina å Tanjas beräkningar är vi inne i april nu, vi är kända för å va tidsoptimister. Men, dä betyder ju att vi snart är inne i maj oxå..å juni kommer svischa förbi.
Sen är dä dags - - > HULTSFRED 2009!
..dä är bra skit..i do love that shit..

THIS little dam påstår att hon ska ha en nykter festival. Dä blir nog inget av mä den saken, du vet vi måste  ju komma på en ny låt å sjunga på hur länge som helst. Nationalsången passar sig inte två år i rad, å sen hör dä till å missa band. Dä har blivit lite av min tjusning faktiskt. Fast, förra året tog jag bandrekord, jag såg 4 stycken. I år tänkte jag kanske klämma till mä 5..dä är ju ändå en dag extra lixom.

Jag ska försöka å inte tro jag har tappat bort allt oxå..förra året va jag helt säker på att jag hade tappat min jacka och att nån hade snott min kamera.
Jackan hade jag inte ens haft mä mej å kameran låg i fickan på tröjan jag hade på mej. Jag beklagade mej som fan för att jag inte hade mä mej den.
Så kan dä gå, som jag brukar säga.

Köp biljetter hörrni- dä blir helt fantastiskt.
Sköter ni er kan ni få låna min dusch!

Publiken säger
Postat av: Sofia

jag ska tvinga med dig på alla band för när man är gammal vill man säga till barnbarnen att "det och det och det bandet såg JAG minsann". meriter kallas det. och sång, jag ska fundera på't, måste ju vara något lätt som man inte glömmer!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback