Så jävla lurig!

Jag pluggar. Eller, jag försöker. Jag har ligger ute på gräset utanför min lägenhet på en stor filt mä mina böcker å mina papper. Alla mina grannar sitter på andra sidan  huset å dricker öl å spelar gitarr å sjunger å bär sej åt..jag har lurat dom kan man säga..eller så känner jag mej själv så väl att om jag skulle ligga på den sidan skulle dä nog inte bli nåt plugg av! Men man kan ju säga att dä inte blir så mycke gjort som dä borde. Men, faktum är att jag hela tiden har trott att jag har skrivit min rapport helt fel..fast när jag läser "rapportbibeln" verkar dä som jag har gjort helt rätt ändå. Surprise!
Kanske ska firas mä ett party ikväll?

Jag å Jenny har jobbat idag. Som vanligt spårar dä ur både en å två gånger. Ingen dags jobb utan skrattanfaöll. Idag skrattade vi en kvart åt att vi ändrade glassiiiiiiigt..till slaffseeeeen i Manges låt. Vi skrattade en kvart varje gång. Dä är fördelen mä oss..vi tycker saker är lika roligt varje gång vi säger dä.

Nu ska jag läsa igenom min fantastiska rapport en gång till!

Publiken säger
Postat av: Ingeborg

Ja, det hade varit skojj, men kommer ju befinna mig i Kanada då tyvärr.

Skönt att veta att det är fler än jag som inte fullt ut kan njuta av det vackra vädret. Det får mig att må lite bättre, på nåt vis. Haha.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback