Västkusten!

Jag skäms för å säga det, men jag saknar faktiskt västkusten. Jag bodde ju där större delen av sommarn trots allt. I en liten etta i en källare. Helt ensam utan å i början känna en enda människa. Men eftersom jag är så social av mig så bjöd jag in mej på fest lite här å där å till slut så var jag så bundis med folk så jag till å med fick följa med å åka båt på havet.

Det är skönt å va ensam nånstans där ingen kan döma en i förväg. Faktiskt. Jag gillar ensamheten lika mycke som jag gillar å umgås med folk.

Jag saknar å behöva svära en lång jävla ramsa om hur mycket det blåser när jag kommer utanför dörren, jag saknar å behöva gå omvägar för duvorna på trottoaren, jag saknar å kunna gå till Norra Hamnen å sola för mig själv med min mördarbok, jag saknar Pinnevik, jag saknar affären där allt kostar 25 kronor, jag saknar lilla lägenheten, jag saknar Hotel Lysekil, jag saknar att jag hade körförbud, jag saknar mödarbacken på min morronpromendad, jag saknar Ica och jag saknar havet.

Lysekil - på återseende!






Publiken säger
Postat av: Mamma

Ja visst är det vackert,om jag blir rik nån gång ska jag köpa en lägenhet där.

2009-11-04 @ 10:39:27
Postat av: Pinna

hahaha ja jag menar så stickningen tål inte att väntas på! man kan även blogga och va inne på msn samtidigt för att få ut maximerat av sin pluggtid liksom.

2009-11-04 @ 15:36:28
Postat av: TheHelena

Elin, I have told you! Västkusten 4 life <3 :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback