vacationrace!

Oftast så hatar jag å min systers sambo varandra, vi slåss och vi tjafsar som syskon gör mest. (innerst inne så vet jag dock att han tycker jag är världens bästa svägerska).

För 3 år sen hade vi en kalaskväll i dimman i Gnagardalen i Vimmerby, på semesterracet. Det är absolut ingenting å va stolta över, men herregud va roligt vi hade.
Vi tävlade på banan, jag upptäckte att jag hade två skärp, vi hette Ibu och Metin, Gerry spydde på en presenning, jag tog mig under ett omöjligt staket (fattar fortfarande inte hur), jag spydde på en kille i skogen, en ville han inte ligga med mig, vi försökte slå 511 olika nummer till taxi utan resultat och till slut fick vi ringa Gerrys vansinniga pappa. "Jag hämtar er inte till något pris!" sa han på vägen dit. Men det va han så illa tvungen till! Beroende på vem av oss som pratar om kvällen va den andra alltid värst!

Igår körde vi en favorit i repris! Det va inte riktigt lika galet,
men vi är ju äldre å mer vuxna nu!

Jag försökte lista ut hur tusan jag kom över till skogen för tre år sen, jag är ju inte direkt så smidig som en bergsget, jag messade med mitt kräkoffer i vanlig ordning, sen sågs vi och vågade knappt prata med varandra, sen messade vi igen. Och ringde.
Jag lärde skåningar prata småländska - gört bara, skat, bordet, tyckert, menert och dom där fantastiska sammansatta! 
Emma buggade och jag å Curly skrattade åt hennes partner.
Vi va på disco, å så fick jag en munk av JB som jag inte orkade äta.


Gerry i sitt esse! Ungefär på den här nivån va det igår.
Lite lagom, alltså!


Publiken säger

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback