Snart i mål!

Tack å lov så ska den här graviditeten snart va över. Jag vet vad vissa förmodligen tänker, "ho borde va tacksam istället för å gnälla!" Och det är jag. Men jag tänker ändå inte sitta här å ljuga om att det är underbart å va gravid såhär på slutet. Man är lixom bara stor som en häst och klumpig som en valross. Råkar jag tappa nåt, vilket jag gör rätt ofta eftersom mina händer inte kan greppa om saker så bra längre, så suckar jag så högt till och med mormor hade hört det. (♥) Det är lixom inte bara böja sig ner och ta upp det, har man tur är det nåt litet man kan knipa mellan tårna men då ska man orka lyfta benet också. Bäst är att sätta sig på knäna, som gör ont eftersom man har blivit så tung. Och sen ska man upp från golvet, å då börjar en ny mödosam resa. 
Det har till och med gått så långt några gånger så att Mange har fått ta på mig strumporna och "håll i tungan så den inte viker sig i skon för jag orkar inte böja mig" när jag ska ta på mig skorna. Men det är väl lite hans plikt tänker jag, han har ju bara behövt göra det minsta jobbet än så länge. Förutom att han behöver stå ut med mig, men jag tycker ändå jag är rätt lugn. Jag får inga raseriutbrott och så, jag bara härjer på han vad han ska göra eftersom jag inte kan. Fullt överkomligt. Höhö. 
 
3 veckor kvar. 7e januari är det sagt. Jag hoppas han iaf vill stanna tills det nya året anländer. Jag har inte tid att föda barn i juletider. Och för hans skull. Ham vill nog kunna köra moppe å sånt på våren 2031, om man fortfarande gör sånt om så många år. Gör man ens det nu för övrigt? Kanske är lite uncool. Man kanske röker på och dricker öl istället. Jag vet inte, jag är ju ingen ungdom.
Så, lille barnet, har du inte kommit nu kan du lika gärna vänta. Det är bara två veckor kvar på året. Det känns ibland som det bor en liten utbrytarkung i mig, han tycker nog det börjar bli lite ont om plats. Men han ska då inte gnälla, han har det bra där inne. 
 
Som sagt, tre veckor kvar. 21 dagar, max 35 om jag ska till och gå över två veckor. Sen räknar jag med att allt vatten bara försvinner ur kroppen på direkten när förlossningen är över, alla krämpor försvinner och jag kan hoppa upp och ner från golvet lätt som en fjäder. Mina 17 extrakilon kommer bara rinna av mig som en piggelin smälter i solen.  
Så tror jag det kommer bli! 
 
Vi är iaf helt redo för bebisens ankomst. BB-väskan är packad, rummet är klart och stolen är redan i bilen! ♥
 
 
 
 
 

Publiken säger

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback